fbpx

Dokumentinhallinnan webinaari ke 16.9.2020 kello 9

1.09.2020 | Microsoft 365

Dokumenteille on Microsoft 365 -maailmassa monta kotia.

Suurimmalla osalla organisaatioita on käytössään henkilökohtaiset tiedostot, sähköposti, levypalvelimet, OneDrive, SharePoint, Teams, intranet ja lukematon määrä sekä omia että muiden ylläpitämiä palveluita, joihin yhteisiä dokumentteja voi jakaa ja tallentaa.

Tallentamisen lisäksi on mietittävä, miten luottamuksellisen tiedon suojaaminen, tiedostojen jako organisaation sisällä ja ulkopuolisten kanssa tapahtuu, ja kuinka sujuvaa dokumenttien haku on mahdollisten metatietojen avulla.

Oletteko siirtymässä pilvipalveluihin, luopumassa levypalvelimien käytöstä, sähköpostien liitetiedostoista tai kyllästyneet dokumenttien etsiskelyyn kuluvaan hukka-aikaan? Kiinnostaako tiedostojen toimivampi haku metadatan avulla, eri Microsoft 365 -työkalujen selkeämpi rooli tai esimerkiksi sopimusten arkistointi? Tämä webinaari on sinulle!

 

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan dokumentinhallinnan webinaariimme ke 16.9. kello 9:00-10! Dokumentinhallinnan asiantuntijamme Pirkka Paronen käy käytännönläheisin esimerkein läpi, kuinka lähteä liikkeelle ja millaisia työkaluja Microsoft 365 tarjoaa dokumentinhallintaan. Pirkka vastailee myös chatissa esitettyihin kysymyksiin 10:00-10:30.

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena. Ilmoittautumisen jälkeen saat muutaman arkipäivän sisällä kokouslinkin sähköpostiisi.

Tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä