fbpx

Liikkuvan työn ohjaus

Keikat ja kirjaukset kännykkään

Liikkuvan työn ohjaus: enemmän oikeaa työtä

Liikkuvan työn ohjaus helpottuu ja tehostuu merkittävästi, kun esimerkiksi huoltomiehillä on ajantasaiset työmääräimet tarjolla suoraan kännykässään, omassa sovelluksessaan. Laskutus sujuvoituu, kun työtunnit ja käytetyt materiaalit kirjataan samalla kännykkäsovelluksella. Työnjohdon työtaakka kevenee ja tilannekuva paranee tarjoamamme visuaalisen resursoinnin työkalulla, kun työkeikat saadaan resursoitua oikeille tekijöilleen.

Visuaalisen resursoinnin työkalun avulla työnjohto pääsee keskittymään resursointiin tehokkaasti ilman ylimääräistä hallinnollista työtä. Työkeikkojen aikatauluttaminen ja kohdistaminen vapaana oleville työntekijöille on vaivatonta ja tapahtuu suoraan automaattisesti päivittyvään sovellukseen. Työnjohtajan ei tarvitse enää tulostaa papereita ja päivittää niitä käsin, tai soitella muutoksista pitkin työmaita.

Työntekijä saa työmääräimet kännykkäänsä, eikä hänen tarvitse enää hakea ohjeita konttorilta. Työt kuitataan valmiiksi sovelluksessa. Valmiista töistä lähtee automaattisesti lasku asiakkaalle ja työtiedot palkanlaskentaan lisineen. Myös käytetyt materiaalit ja muut kulut saa lisättyä kirjauksiin, jolloin esimerkiksi työmaavarasto pysyy aina ajan tasalla. Sovellus on suunniteltu helppokäyttöiseksi yhdessä kenttätyön tekijöiden kanssa.

Sovelluksemme on käytössä tuhansilla työntekijöillä mm. huollon, kunnossapidon ja korjausrakentamisen aloilla. Se on joustavasti sovellettavissa muillekin toimialoille. Olemme kumppanisi, kun liiketoimintasi siirretään digitaaliseen aikaan.

Liiketoimintasi hyötyy

 

Työn johtaminen tehostuu,
koska työnjohtaja voi johtaa suurempaa tiimiä.

Turha ajelu loppuu,
kun keikat ja kirjaukset ovat kännykässä.

Konttorityö vähenee,
koska tieto syötetään vain kerran.

Rahoitustilanne paranee,
kun laskutuskierto nopeutuu.

Voit katsoa suuntaa-antavan laskelman potentiaalisista hyödyistä Liito-laskurilla tai katsoa, miten Are siirtyi työn ohjauksessa digiaikaan. Kerromme mielellämme lisää liiketoimintamahdollisuuksista ja teemme kanssasi laskelman juuri sinulle tarjolla olevista hyödyistä. Ota yhteyttä.

Ainutlaatuinen mahdollisuus siirtyä digiaikaan helposti

Systems Gardenin liikkuvan työn ohjauksen ratkaisu on kehitetty ajankohtaiseen tarpeeseen. Kaiken keskiössä on liiketoimintasi, ei IT-hanke. Automatisoimalla rutiiniluontoiset työt, hyödyntämällä jo hankittuja tietojärjestelmiä ja valjastamalla jokaisen taskusta löytyvän älylaitteen kyvyt, olemme luoneet kustannustehokkaan ratkaisun, jonka avulla työntekijäsi pääsevät keskittymään täysimääräisesti oikeisiin töihinsä.

Ratkaisumme hyödyntää olemassa olevia tietojärjestelmiäsi, kuten toiminnanohjaus (ERP), taloushallinto ja asiakkuudenhallinta (CRM). Järjestelmiä ei tarvitse muuttaa, vaihtaa tai päivittää. Tuomme lisäarvoa jo tehtyihin investointeihin. Selainpohjainen ratkaisu toimii kaikissa älylaitteissa.

Kännykkäohjelmiston käyttäminen, hallinta ja käyttöönotto on tehty mahdollisimman helpoksi ja joustavaksi. Yksinkertainen ja tarkoituksenmukainen käyttöliittymä on rakennettu tavallisille ihmisille. Ratkaisumme on tietoturvallinen ja se yhdistää pilvipalvelun ja sisäverkon tuoman suojan parhaat puolet.

Koska jokainen yritys on yksilöllinen, mukautetaan tuotteemme juuri sinun tarpeidesi ja yrityskulttuurisi mukaiseksi.

Are

Keikat kännykkään – stoppi turhalle työlle

Video

Katso videolta, kuinka työnohjaus mahtuu haalarin taskuun

Laskuri

Katso kuinka Liito hyödyttää sinua

Liikkuvan työn ohjaus: Tuntikirjausnäkymä

Keskeiset aihealueet

1Työn vastaanotto
2Resursointi
3Työlistojen jakelu
4Kirjaaminen
5Hyväksyntä
6Laskutus
7Palkanmaksu

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja sovi etätapaaminen. Katsotaan minkälainen ratkaisu juuri sinun yrityksellesi sopisi.

Suvi

Suvi Ranttila
suvi.ranttila@systemsgarden.com
+358 40 657 5235

7 + 2 =