fbpx
Liikkuvan työn ohjaus - Keikat ja kirjaukset kännykkään

Liikkuvan työn ohjaus: enemmän oikeaa työtä

Vähemmän paperinpyöritystä, ajelua, soittelua ja odottelua. Kun liikkuvat työtehtävät ohjataan suoraan mukana kulkevaan puhelimeen, ei aikaa valu organisointiin vaan päästään suoraan itse tilattuun työhön. Työkeikkojen aikatauluttaminen ja kohdistaminen vapaana oleville työntekijöille on vaivatonta automaattisesti päivittyvän sovelluksen kautta.

Liito-sovelluksen avulla työnjohto voi keskittyä resursointiin tehokkaasti ilman ylimääräistä hallinnollista työtä. Työnjohtajan ei tarvitse enää tulostaa papereita ja päivittää niitä käsin, tai soitella muutoksista ympäriinsä. Reaaliaikaiset tiedot ovat kaikkien asianosaisten saatavissa saman tien.

Työt kuitataan valmiiksi sovelluksessa ja valmiista töistä lähtee automaattisesti lasku asiakkaalle. Sovellus on suunniteltu helppokäyttöiseksi yhdessä kenttätyön tekijöiden kanssa.

Liito-sovellus on käytössä tuhansilla työntekijöillä mm. huollon, kunnossapidon ja korjausrakentamisen aloilla. Se on joustavasti sovellettavissa muillekin toimialoille.

Laske, kuinka Liito hyödyttää teitä

Tämän helpon laskurin avulla saat suuntaa antavan arvion siitä, kuinka paljon resursseja Liito-sovellus potentiaalisesti säästää omassa organisaatiossanne.

Anna laskuriin yrityksen henkilöstön määrä, vuotuinen liikevaihto sekä päivittäisessä liikkuvan työn käytössä olevien autojen määrä.

Laskuri näyttää, kuinka paljon voit Liito-sovelluksen avulla säästää rahaa ja pienentää työautojen hiilidioksidipäästöjä.

Katso myös

Näin Are otti liikkuvan työn ohjauksen haltuun Liidon avulla

Video

Katso videolta, kuinka työnohjaus mahtuu haalarin taskuun

LASKURI

Laske oma säästöpotentiaalisi:

hlö

0
3 000

M€

0
500

kpl

0
3 000

Ottamalla käyttöön
liikkuvan työn ohjauksen:

€/v

€/kk

t/v

Työn johtaminen tehostuu, koska työnjohtaja voi johtaa entistä suurempaa tiimiä tehokkaasti ja aina ajan tasalla.

Turha ajelu loppuu, kun keikat ja kirjaukset ovat mukana jokaisen kännykässä. Tämä säästää polttoainetta, vähentää autojen kulumista sekä pienentää hiilidioksidipäästöjä.

Hallinnollinen työ vähenee, koska järjestelmään syötetty tieto lähtee automaattisesti eteenpäin esimerkiksi palkanlaskentaan ja varastotietoihin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja sovi etätapaaminen. Katsotaan minkälainen ratkaisu juuri sinun yrityksellesi sopisi.

Suvi

Suvi Ranttila
suvi.ranttila@systemsgarden.com
+358 40 657 5235

11 + 7 =