fbpx

Systems Gardenin Gate-ohjelmistoliiketoiminta on nyt Gate Apps Oy

2.05.2023 | Muu toiminta

Intranet tekee organisaation sisäisestä viestinnästä ja tiedonhallinnasta jouhevampaa.

Gate-ohjelmistoliiketoimintamme kasvaessa ja laajentuessa ulkomaille on liiketoiminta päätetty toiminnan selkiyttämiseksi eriyttää omaksi Gate Apps Oy -yhtiökseen. Systems Garden Oy ja uusi yrityksemme Gate Apps Oy toimivat edelleen saman johdon ja omistajapohjan voimin, mutta liiketoimintakauppa tuo lisäarvoa asiakkaille kummankin yrityksen voidessa paremmin keskittyä ydinliiketoimintaansa.

Systems Garden Oy:n ja Gate Apps Oy:n liiketoimintakaupalla Gate-tuotenimen alla kulkenut turvallisuustuotteidemme liiketoiminta siirtyi kokonaisuudessaan Gate Apps Oy:lle 1.4.2023 alkaen. Systems Garden Oy:n toiminta jatkuu entisellään.

Gate Apps Oy (y-tunnus 3341568-3) on Suomen johtava työlupasovellusten asiantuntija ja Gate-turvallisuustuotteiden ja SaaS-palvelun ylläpitäjä. Gate Appsin tavoitteena on kasvattaa palvelusta maailmanlaajuinen konsepti teollisuuden ja rakentamisen työlupasovellusten niche-markkinalla.

Systems Garden Oy (y-tunnus 1739911-8) on tiedonhallinnan asiantuntija ja ohjelmistotalo. Microsoft-alustalle (M365, Azure) tekemämme ratkaisut ja asiantuntijapalvelut auttavat suomalaisia organisaatioita tiedon elinkaaren hallinnan eri vaiheissa digitaalisesta yhteistyöstä arkistointiin asti.

Yritykset työntekijöineen tulevat jatkossakin tekemään yhteistyötä, mutta eriytymisen myötä mm. projektimallimme, asiakaspalvelukäytäntömme ja toimintamallimme voidaan entistä paremmin sovittaa kunkin liiketoiminnan ja asiakaskunnan tarpeisiin.

Kaupan yhteydessä Gate Apps Oy:lle siirtyvät liiketoiminnan parissa työskennelleet ja tuotekehityksestä vastanneet työntekijät. Johto ja omistajat ovat molemmissa yhtiössä samat – yritysten toimitusjohtajana toimii toistaiseksi Pirkka Paronen. Palveluiden, sopimusten ja tuotteiden ylläpito jatkuu nykyisten sopimusten mukaisena.

Lisätietoja asiasta antaa toimitusjohtaja Pirkka Paronen, puh. +358 50 592 1207, pirkka.paronen@systemsgarden.com

Yhteystiedot:

Gate Apps Oy (3341568-3).
Hevosenkenkä 3
02600 Espoo

Intranet tekee organisaation sisäisestä viestinnästä ja tiedonhallinnasta jouhevampaa.

Tutustu myös muihin palveluihimme ja ota yhteyttä!

Ratkaisut

Ota yhteyttä