fbpx

G4S

Manuaaliset tilausprosessit sähköiseksi – rahahuolto.fi-portaali parantaa asiakaspalvelua

”Palvelu on G4S:n asiakkaiden käytössä veloituksetta ympäri vuorokauden, ja tarjoaa kaikki käteisen rahahuollon peruspalvelut. Rahahuolto.fi-portaali on otettu vastaan hyvin ja sitä on kiitelty helppokäyttöisyydestä,” kertoo G4S Suomi.

Parempaa palvelua

Yksi osa laajaa palveluvalikoimaa on yrityksille ja yhteisöille tarjottavat rahahuollon palvelut eli mm. kuljetus- ja vaihtorahatilaukset, tilitysilmoitukset sekä kyselyt ja raportit.

Rahahuollon palveluprosessi oli pitkään manuaalinen: asiakas teki tilauksen puhelimitse, sähköpostitse tai faksilla. Kun toimintaa lähdettiin kehittämään, oli tavoitteena sekä prosessin tehostaminen että asiakaspalvelun parantaminen. G4S halusi tarjota joustavampaa palvelua rakentamalla palvelukanavan, joka olisi asiakkaiden käytössä viikonpäivästä ja kellonajasta riippumatta.

Ketterää kehitystä

Kumppaniksi valittiin Systems Garden, jonka osaaminen ja aito innostus projektia kohtaan vakuuttivat.

Projekti käynnistettiin esiselvityksellä, jonka jälkeen edettiin ketterän kehityksen mallilla. Toiminnallisuus kerrallaan tehtiin kuntoon ja aina tarvittaessa muokattiin matkan varrella. Kerran viikossa kokoonnuttiin yhteisiin workshopeihin, joihin sekä G4S:n henkilöstö että Systems Gardenin asiantuntijat olivat sitoutuneet.

Mittavassa projektissa yhtenä sidosryhmänä olivat mukana myös pankit, joiden kanssa käytiin läpi muun muassa tietoturvallisuusasioita.

Kiitosta helppokäyttöisyydestä

Vaikka ratkaistavia haasteita riitti, eteni projekti suunnitellussa aikataulussa: pilotoimaan päästiin lokakuussa 2010 ja asiakkaille rahahuolto.fi-portaali avattiin 2011.

Palvelu on G4S:n asiakkaiden käytössä veloituksetta ympäri vuorokauden, ja tarjoaa kaikki käteisen rahahuollon peruspalvelut. Rahahuolto.fi-portaali on otettu vastaan hyvin ja sitä on kiitelty helppokäyttöisyydestä.

Jatkokehitystä

Kiittävä asiakaspalaute kannustaa miettimään myös jatkokehitystä ja mahdollisuuksia entisestään parantaa asiakaskokemusta.

”G4S tarjoaa ainoana turvallisuusalan toimijana keskitetysti maan monipuolisimmat turvallisuuspalvelukokonaisuudet. Jos pidemmälle tulevaisuuteen mietitään, olisi hienoa voida tarjota kaikki palvelumme yhdestä helppokäyttöisestä portaalista ja myös mobiililaitteiden kautta”, G4S:ssä maalaillaan.

”Saimme Systems Gardenista kumppanin, jonka kanssa yhteistyö pelaa joustavasti.”

G4S

G4S Suomi ja Turvatiimi ovat yhdistyneet ja ovat nykyään AVARN Security – Suomen toiseksi suurin yksityinen turvallisuusyhtiö. AVARN Security on strateginen ja vastuullinen turvallisuuskumppani yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja sovi etätapaaminen. Katsotaan minkälainen ratkaisu juuri sinun yrityksellesi sopisi.

Ota yhteyttä