fbpx

Toimiva ja tavallinen intranet

Intranet kuin verkkarit Office 365 -vakiotyökaluilla!

Päivittäinen käyttömukavuus ratkaisee

Jos intranet olisi kuin verkkarit, niihin sujahtaisi joka aamu tyytyväisenä.

Viimeisimmät uutiset voisi selata jo heti aamulla kännykästä, ja etätyöläisen yksinäisyyttä pääsisi lievittämään organisaation yhteiseen kahvihuoneeseen. Etäkokoustelun vinkit, säännöt ja uudet työskentelytavat olisivat kattavasti koottuna yhteen paikkaan, ja niitä saisi itsekin kommentoida ja päivittää.

Intranet on organisaation peili

Tuijottaako peilistä vanha ja väsynyt asiantuntija, jonka ulosanti on sekavaa, eikä tietoja ole vähään aikaan päivitetty? Vai katseleeko peilistä ketterä ja uudistunut, varsin sosiaalinen kaveri, joka etsii ja löytää uusimman tiedon, yhdistää henkilöitä toisiinsa ja kertoo vielä pari kaskuakin tunnelmaa kohottamaan?

Jos organisaatiollasi on Office365-palvelu käytössä, intranet on jo käytännössä valmis. Rakennamme intranetin SharePoint Online -työkalun päälle, ilman turhia kikkailuja ja säätämistä. Kuin uudet verkkarit pukisi päälle – käyttömukavuus ratkaisee!

Sisältö on kaiken a ja o. Sen vuoksi tekninen käyttöönotto pidetään kevyenä. Perustamme sivuston, koulutamme sisällöntuottajat etänä SharePointin käyttöön, joten sisältötalkoisiin voi alkaa vaikka heti, kun ensimmäinen koulutus on pidetty.

Käyttöönottoon voi myös valita eri valmiusasteita: tee-se-itse -koulutuksista avaimet käteen -ratkaisuun.

Hyödynnämme vakiona löytyviä työkaluja, joten intranetia voi kehittää ja viedä eteenpäin pala kerrallaan suuren kertaprojektin sijaan. Kahdenkin uutisen intralla voidaan lähteä liikkeelle. Suurta ja hienoa ei tarvitse odotella.

Meidän tavoitteenamme on toimittaa asiakkaalle toimiva ja käyttötarkoitukseen sopiva ratkaisu – toimiva ja tavallinen intranet.

Älä mieti, ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä sopiva! Voit vähän jo mallailla, sopisiko esimerkiksi tämä malli sinun organisaatiollesi:

 

Haluaisithan sinäkin tavallisen ja toimivan intranetin helposti toimitettuna?

Ota yhteyttä Suviin, niin sovitaan demosta!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja sovi etätapaaminen. Katsotaan minkälainen ratkaisu juuri sinun yrityksellesi sopisi.

Suvi

Suvi Ranttila
suvi.ranttila@systemsgarden.com
+358 40 657 5235

4 + 11 =