fbpx

Microsoft 365 -pilvipalvelut

Hyödynnä M365-sovellukset, paranna viestintää ja tee yhteistyöstä sujuvampaa! Tiimimme suunnittelee ja rakentaa ratkaisuja Microsoftin pilvipalveluihin joustavasti ja sujuvasti, tiivissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Rakennamme tarpeen mukaiset ratkaisut asiakkaidemme M365-ympäristöön Microsoftin vakiotyökaluja hyödyntäen. Tutustu eri palveluihimme ja ratkaisuihimme tarkemmin alta.

 

Ratkaisumme

Työlupasovellus mobiililaitteessa ja tietokoneessa

Microsoft 365 -pilvipalvelut

Aiemmin Office 365 -ratkaisuina tunnetut Microsoft 365 -pilviratkaisut ovat käytössä suurimmassa osassa suomalaisia yrityksiä, mutta harva tietää, kuinka moneen asiaan ne taipuvat.

SharePoint Online
Intranetien, sopimusten ja dokumenttien koti. SharePointin valmiita metadata-, säilytys- ja tietosuojakäytänteitä hyödynnetään erityisesti dokumentinhallinnassa.

Teams
Autamme luomaan yhteisiä käytäntöjä ja toimintatapoja Teamsin käytölle.

Power Platform
Okei, teknisesti eri pilvi, mutta esimerkiksi Power Automate -työnkulut ja hälytykset ovat hyväksihavaittu osa sopimushallinnan ratkaisuja.

Vaivatta liikkeelle

Jos käytössäsi on jo Microsoft 365 -palvelut, pääset tarvittaessa kevyesti liikkeelle. Pyrimme ensisijaisesti hyödyntämään M365-ympäristön vakioratkaisuja. Tarvittaessa ohjelmistokehitystiimistämme saa apua räätälöintiin.

Intranet saadaan pystyyn helpoimmin, ja se voidaan viedä Viva Connectionin avulla osaksi Teamsia.

Dokumenttien hallinta vaatii jo hieman suunnittelua. Suosittelemmekin varautumaan siivoustalkoisiin – romua ei mielestämme kannata siirtää varastosta toiseen.

Ota yhteyttä, kartoitetaan tarpeesi ja organisaatiollesi parhaiten sopiva ratkaisu!

Mikään ei ole niin pysyvää kuin muutos

Pilviteknologian myötä eniten muuttuvat päivittäiset työnteon tavat.

Sujuvaan työskentelyyn tarvitaan yhteisiä sääntöjä ja toimintatapoja. Kun tiedostoja lähdetään työstämään, on yhdessä päätettävä, tallennetaanko ne ensin OneDriveen, Teamsiin vai suoraan SharePointiin. Seuraavaksi on pohdittava, miten dokumentit siirtyvät kollegoille kommentoitavaksi, esimiehelle hyväksyttäväksi, ja sen jälkeen yhteistyökumppanille allekirjoitettavaksi tai intraan yleisohjeeksi.

Tekninen ratkaisu on puoli voittoa. Uudet toimintatavat voidaan niistä sopimisen jälkeen dokumentoida yhteiseksi pelikirjaksi, jotta vanha kaaos ei palaa.

Työluvan tiedot mobiililaitteessa

1. Aseta tavoite

Mitä nykyisessä toimintatavassa halutaan muuttaa?

2. Tunnista käyttötapaukset

Tallennus- ja julkaisusäännöt, käyttöoikeudet, hyväksymis- ja allekirjoituskäytännöt, säilytys. Mitä, missä, keitä koskee?

3. Aseta työryhmä

Konsultti voi neuvoa, mutta ei tee päätöksiä puolestasi. Kuka ne tekee? Millaisella projekti- tai työryhmällä lähdetään liikkeelle?

4. Luovu

Vanhasta pitää päästää irti. Konmarita sisältö, nykyiset käytännöt ja ratkaisut. Mitä jää, mistä luovutte?

5. Hanki tukea

Hanki johdon tuki muutokselle. Viesti henkilöstölle ajoissa. Muista, että toimintatavat muuttuvat työkaluja enemmän.

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai pyydä esittely!

Yhteydenottosi ei sido mihinkään eikä maksa mitään. Emme käytä yhteystietojasi muihin tarkoituksiin tai jaa niitä eteenpäin.

Ota yhteyttä