fbpx

Dokumenttien hallinta

Dokumentinhallinta Office 365 -ympäristössä

Dokumentinhallintaan liittyvät tarpeet nousevat usein esiin intranet-, työtila- ja Teams-projektien yhteydessä.

Pysyväisluontoisempi dokumentinhallinta rakennetaan aina erikseen, ja asiakastarpeiden mukaan. Arkistointivelvoitteet, metatietomallin laajuus ja järjestelmän vaatima automatiikka vaikuttavat projektin laajuuteen ja kustannuksiin.

Toteuttamiimme ratkaisuihin sisältyy yhtä lailla laajoja, satojatuhansia dokumentteja käsittäviä dokumentinhallintajärjestelmiä, lyhyen ja pitkän ajan arkistointiratkaisuja kuin myös yksittäisiä sopimuskirjastoja sopimushallinnan tarpeisiin.

SharePoint ja SharePoint Online soveltuvat valmiiden tiedostojen tallentamiseen ja jakamiseen, ja se taipuukin erinomaisesti myös järjestelmän alustaksi. Dokumentinhallinta SharePointissa perustuu tiedostoihin liitettyihin asiasanoihin – metatietoihin – joiden automatisoinnilla dokumenttien lisäämisestä, hallinnoimisesta ja arkistoinnista tehdään yksinkertaista ja helppoa.

 

 

Myös Teams sopii dokumentinhallintaan, mikäli ratkaisussa hyödynnetään Tiedostot-välilehdeltä löytyviä SharePointin ominaisuuksia sekä muilla M365-palveluilla toteutettua automatiikkaa. Parhaiten Teams soveltuu dokumentinhallinnan työvälineeksi, kun tiedostoja työstetään ja niistä keskustellaan samanaikaisesti, tai dokumentteja halutaan käyttää ja jakaa mobiilisti kenttäolosuhteissa.

Tilaa esittely dokumenttien hallinnan ratkaisuistamme, tai lue referensseistämme lisää.

Hansel

Dokumentinhallinta ja arkistointi SharePointissa

 

Ominaisuudet

  • Keskitetty metatietojen hallinta
  • Dokumenttipohjien hallinta
  • Tiedonohjaussuunnitelma ja ohjattu tallennus
  • Versionhallinta
  • Arkistointi ja säilytysajat

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja sovi etätapaaminen. Katsotaan minkälainen ratkaisu juuri sinun yrityksellesi sopisi.

Suvi

Suvi Ranttila
suvi.ranttila@systemsgarden.com
+358 40 657 5235

10 + 7 =