fbpx

Dokumentinhallinta

Dokumentinhallinta Office 365 -ympäristössä ja SharePoint-palveluissa.

Dokumentinhallinnan ei tarvitse olla enää raskasta! Oikein mitoitettu ja hyvin suunniteltu dokumentinhallintaratkaisu palvelee pitkään ja pitää käyttäjät tyytyväisinä. Yleiset Office 365 -työkalut tarjoavat hyvän alustan aidon dokumentinhallintaympäristön toteutukseen – niitä pitää vain käyttää oikein.

SharePoint dokumentinhallintana

SharePoint ja SharePoint Online on puhtaimmillaan kehitetty tiedostojen tallentamiseen ja jakamiseen, ja se taipuukin erinomaisesti arkistojärjestelmän alustaksi. Dokumentinhallinta SharePointissa perustuu tiedostoihin liitettyihin asiasanoihin – metatietoihin – joiden automatisoinnilla dokumenttien lisäämisestä ja hallinnoimisesta tehdään yksinkertaista ja helppoa. Älykäs sanahaku puolestaan toimii päivittäisenä työkaluna, jonka avulla asiakirjat löytyvät nopeasti. Tarkoituksenmukaiset käyttöoikeustasot ja versionhallinta tekevät kokonaisuudesta tehokkaan.

Dokumentinhallintaan liittyvät tarpeet nousevat usein esiin intranet-, työtila- ja extranet-projektien yhteydessä. Pysyväisluontoisempi dokumentinhallinta rakennetaan aina asiakastarpeiden mukaan. Arkistointivelvoitteet, metatietomallin laajuus ja järjestelmän vaatima automatiikka vaikuttavat kokonaisuuden laajuuteen ja kustannuksiin. Asiakastoteutuksiimme kuuluu yhtä lailla laajoja, satojatuhansia dokumentteja käsittäviä dokumentinhallintajärjestelmiä, lyhyen ja pitkän ajan arkistointiratkaisuja kuin myös yksittäisiä sopimuskirjastoja pienempiin tarpeisiin. Ota yhteyttä, niin rakennetaan sinulle sopiva ratkaisu

Hansel

Dokumentinhallinta ja arkistointi SharePointissa

Ominaisuudet

  • O365 ryhmäpohjainen dokumentinhallinta
  • Keskitetty metatietojen hallinta
  • Dokumenttipohjien hallinta Kameleonin avulla
  • Tiedonohjaussuunnitelma ja ohjattu tallennus
  • Versionhallinta
  • Arkistointi ja säilytysajat

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen. Katsotaan minkälainen ratkaisu juuri sinun yrityksellesi sopisi. Tapaaminen on maksuton, eikä velvoita mihinkään.

Mikko Halonen
mikko.halonen@systemsgarden.com
050 300 3509

11 + 15 =