fbpx

Systems Garden

Olemme suomalainen tietotyön moniosaaja

Yritys

Systems Garden Oy on vuonna 2002 perustettu suomalainen, vahvaan asiantuntemukseen ja ketterään tekemiseen panostava yritys. Ydinliiketoimintaamme on tiedon ja ihmisten yhdistäminen – järjestelmistä ja päätelaitteista riippumatta.

Meille mobiilit käyttöliittymät ovat lähtökohtana kaikissa ratkaisuissamme. Toimintaamme ohjaavat asiakaslähtöisyys, rehellisyys ja yhdessä tekeminen.

Saamme asiakkailtamme positiivista palautetta kyvystämme ymmärtää niin teknisiä kuin liiketoiminnankin haasteita, ja ideoida myös täysin uusia ratkaisumalleja tiiviissä yhteistyössä.

Teknologiat

Ratkaisuissamme hyödynnämme Microsoftin teknologiaa, omaa tuotealustaamme sekä luotettavimpia mobiiliteknologioita.

Talostamme löytyy erittäin vahvaa teknologiaosaamista mm. SharePoint- ja O365- ympäristöistä, .NET -sovelluskehityksestä ja erilaisten tietovarastojen hyödyntämisestä.

Meillä on Microsoftin Gold Certified Partner -taso Collaboration and Content ja Silver -taso Midmarket Solution Provider sekä Application Development -kompetensseissa.

Ihmiset

Uskomme avoimeen toimintamalliin, jossa työntekijöitä kuunnellaan ja erilaisia mielipiteitä arvostetaan. Persoonista muodostuu tehokas työyhteisö.

Meitä kaikkia yhdistää halu tehdä työmme paremmin ja kehittää jatkuvasti ammatillista osaamistamme. Tiimimme pitää sisällään hyvin erilaisia asiantuntijoita aina koodauksesta web-kehitykseen, SharePointin konfiguroinnista tietokantaosaamiseen sekä asiakkuuksien hallinnasta projektijohtamiseen.

Casper

Casper

Sovelluskehittäjä

Sorvaan niin käyttöliittymiä kuin backendiäkin, kunhan ilmaisumuotona on moderni javascript. Vapaa-aikana kokkaan, lumilautailen ja matkustelen.

Marja

Marja

Kansainvälinen kehitys

Oma panokseni painottuu yrityksen suuriin asiakkaisiin sekä tuotteiden viemiseen maan rajojen ulkopuolelle. Töiden ulkopuolella minut löytää kaikkein parhaiten vuodenajasta riippuen joko golf-kentältä tai sienimetsästä.

Mikko

Mikko

Myyntijohtaja

Tarjoilen asiantuntijoidemme erikoisosaamista hyödyntäen ratkaisuja asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi ja kehittämiseksi. Vapaa-aikaani tykkään viettää erilaisten pallopelien parissa.

Pirkka

Pirkka

Toimitusjohtaja

Jokapaikanhöylä. Ratkaisen kaikki maailman ongelmat. Myyn, konsultoin ja sparraan. Koodaamaan ei tosin enää päästetä. Vapaa-aikana olen koripallon perässä, painojen alla tai nörttipuuhissa.

Satu

Satu

Talous- ja HR-asiantuntija

Puuhailen talouspuolen, laskutuksen ja henkilöstöhallinnan saralla. Vapaa-ajalla hukuttaudun koirankarvaan.

Jarno

Jarno

Sovelluskehittäjä

Koodaan mitä milloinkin tarvitaan, opettelen uutta sitä mukaa kun aiempi osaaminen ei riitä. Toimistotyön vastapainona pyrin vapaa-ajalla lepäämään mahdollisimman paljon.

Niko

Niko

Sovelluskehittäjä

Ai pari lausetta minusta. Tykkään SharePointista, koodauksesta ja jenkkiautoista.

Reeta

Reeta

IT-asiantuntija

Autan asiakkaita ottamaan O365-palvelut päivittäiseen käyttöön. Lapset, vanha omakotitalo ja Marvel-sarjakuvat riemastuttavat arkeani Lahessa.

Suvi

Suvi

Myyntipäällikkö

Olen heppatyttö ja myyn kaikkea mitä asiakkaat tarvitsevat.

Ville

Ville

Sovelluskehittäjä

Olen front-end -kehittäjä, jolta sujuu koodauksen lisäksi käyttöliittymien ja visuaalisen ilmeen suunnittelu. Vapaa-aikani kuluu lähinnä lasten ja bändihommien parissa.

Jesse

Jesse

Sovelluskehittäjä

Hoidan kaikkea mahdollista back-end -puolella aina C#-koodauksesta valmiskomponenttien pulttaukseen olemassaolevaan sovellukseen. Karvakorvat ilahduttavat elämääni työn ulkopuolella.

Miika

Miika

Sovelluskehittäjä

Konseptoin sovelluksia ja pusken pikseleitä eli teen UI-hommia suunnittelusta toteutukseen. Vapaalla viihdyn parhaiten hellan ääressä tai metsäpoluilla.

Olli

Olli

Sovellusarkkitehti

Laitan sovellusten nurkkapuut paikoilleen ja teen tilaa rakentajille, arkkitehtihommat ovat minun juttuni. Talvisin töiden jälkeen avantoon, kesällä kypärä päähän ja maailmalle.

Samppa

Samppa

IT-asiantuntija

Päälliköin projekteja laidasta laitaan ja teen myös konsulttihommia O365-maailmassa. Työpäivän päätteeksi rentoudun tietokonepelien äärellä.

Timo

Timo

IT-asiantuntija

Tiedän paljon SharePointista ja webbauksesta ja sen lisäksi vetelen projekteja oikeista naruista. Kotipuolella lämmittelen hirsisaunaa ja nautin sen leppeistä löylyistä.

Jouni

Jouni

Sovelluskehittäjä

Silloin kun en istu coolina kuvattavana aurinkolasit päässä teen webbausta ja sovelluskehitystä.

Mikael

Mikael

Sovelluskehittäjä

Supervoimani on front-end -koodaus millä tahansa JavaScript-kirjastolla tai -frameworkilla. Kun en koodaa, niin kuvaan.

Pasi

Pasi

Sovellusarkkitehti

Suunnittelen ja toteutan sovelluksia kaikkiin asiakastarpeisiin. Työn ulkopuolella harrastan olutkulttuuria.

Tuomo

Tuomo

Sovelluskehittäjä

Puhun SQL:lää toisena äidinkielenäni ja hoidan siinä sivussa kaikenlaisia back-end -hommia.

Ykä

Ykä

Sovellusarkkitehti

Olen tosi syvässä päässä SharePointin kanssa, mutta pohja ei ole tullut vielä vastaan. Vapaa-ajalla olen taas mieluiten vuoren huipuilla, josta voi tulla suksilla alas.