fbpx

Systems Garden

Olemme suomalainen tietotyön moniosaaja

Yritys

Systems Garden Oy on vuonna 2002 perustettu suomalainen, vahvaan asiantuntemukseen ja ketterään tekemiseen panostava yritys. Ydinliiketoimintaamme on tiedon ja ihmisten yhdistäminen – järjestelmistä ja päätelaitteista riippumatta.

Meille mobiilit käyttöliittymät ovat lähtökohtana kaikissa ratkaisuissamme. Toimintaamme ohjaavat asiakaslähtöisyys, rehellisyys ja yhdessä tekeminen.

Saamme asiakkailtamme positiivista palautetta kyvystämme ymmärtää niin teknisiä kuin liiketoiminnankin haasteita, ja ideoida myös täysin uusia ratkaisumalleja tiiviissä yhteistyössä.

Teknologiat

Ratkaisuissamme hyödynnämme Microsoftin teknologiaa, omaa tuotealustaamme sekä luotettavimpia mobiiliteknologioita.

Talostamme löytyy erittäin vahvaa teknologiaosaamista mm. SharePoint- ja O365- ympäristöistä, .NET -sovelluskehityksestä ja erilaisten tietovarastojen hyödyntämisestä.

Meillä on Microsoftin Gold Certified Partner -taso Collaboration and Content ja Silver -taso Midmarket Solution Provider sekä Application Development -kompetensseissa.

Casper

Casper

Sovelluskehittäjä

Sorvaan niin käyttöliittymiä kuin backendiäkin, kunhan ilmaisumuotona on moderni javascript. Vapaa-aikana kokkaan, lumilautailen ja matkustelen.

Miia

Miia

M365-asiantuntija

Olen sosiaalinen, utelias ja asiakkaiden tarpeet ymmärtävä asiantuntija ja projektipäällikkö. Voin keskustella loputtomasti myös kielistä, kulttuureista ja realityohjelmista.

Tuomo

Tuomo

Sovelluskehittäjä

Puhun SQL:lää toisena äidinkielenäni ja hoidan siinä sivussa kaikenlaisia back-end -hommia.

Ville

Ville

Sovelluskehittäjä

Olen front-end -kehittäjä, jolta sujuu koodauksen lisäksi käyttöliittymien ja visuaalisen ilmeen suunnittelu. Vapaa-aikani kuluu lasten, bändihommien, kirjojen ja Xboxin parissa.

Janessa

Janessa

Sovelluskehittäjä

Automaatio ja ohjelmointi. Kumpikin kuuluu osaamiseeni ja teen milloin mitäkin. Vapaa-aika kuluu urheillen, videopelien ja askartelun merkeissä.

Mikael

Mikael

Sovelluskehittäjä

Supervoimani on front-end -koodaus millä tahansa JavaScript-kirjastolla tai -frameworkilla. Kun en koodaa, niin kuvaan.

Samppa

Samppa

M365-asiantuntija

Päälliköin projekteja laidasta laitaan ja autan asiakkaita M365-maailmassa. Työpäivän päätteeksi rentoudun video- ja palapelien äärellä.

Ykä

Ykä

Sovellusarkkitehti

Olen tosi syvässä päässä SharePointin kanssa, mutta pohja ei ole tullut vielä vastaan. Vapaa-ajalla olen taas mieluiten vuoren huipuilla, josta voi tulla suksilla alas.

Jarno

Jarno

Sovelluskehittäjä

Koodaan mitä milloinkin tarvitaan, opettelen uutta sitä mukaa kun aiempi osaaminen ei riitä. Toimistotyön vastapainona pyrin vapaa-ajalla lepäämään mahdollisimman paljon.

Olli

Olli

Sovellusarkkitehti

Laitan sovellusten nurkkapuut paikoilleen ja teen tilaa rakentajille, arkkitehtihommat ovat minun juttuni. Talvisin töiden jälkeen avantoon, kesällä kypärä päähän ja maailmalle.

Sanna

Sanna

Sovelluskehittäjä

Käännän asiakkaiden tarpeet tajuttoman tehokkaasti toimiviksi sovelluksiksi. Kesäisin voin polkea vaikka Suomenlahdelta Pohjoiselle jäämerelle.

Jouni

Jouni

Sovelluskehittäjä

Silloin kun en istu coolina kuvattavana aurinkolasit päässä teen webbausta ja sovelluskehitystä.

Pirkka

Pirkka

Toimitusjohtaja

Jokapaikanhöylä. Ratkaisen kaikki maailman ongelmat. Myyn, konsultoin ja sparraan. Koodaamaan ei tosin enää päästetä. Vapaa-aikana olen koripallon perässä, painojen alla tai nörttipuuhissa.

Satu

Satu

M365-asiantuntija/Hallinto

Hallinnon multitaskaaja. Tilaisuuden tullen hyppään projekteihin hallinnoimaan ja konsultoimaan. Vapaa-ajalla minut löytää taideharrasteiden ja eläinten parista.

Ihmiset

Uskomme avoimeen toimintamalliin, jossa työntekijöitä kuunnellaan ja erilaisia mielipiteitä arvostetaan. Persoonista muodostuu tehokas työyhteisö.

Meitä kaikkia yhdistää halu tehdä työmme paremmin ja kehittää jatkuvasti ammatillista osaamistamme. Tiimimme pitää sisällään hyvin erilaisia asiantuntijoita aina koodauksesta web-kehitykseen, SharePointin konfiguroinnista tietokantaosaamiseen sekä asiakkuuksien hallinnasta projektijohtamiseen.

Ota yhteyttä