fbpx

Systems Garden

Olemme suomalainen tietotyön moniosaaja

Yritys

Systems Garden Oy on vuonna 2002 perustettu suomalainen, vahvaan asiantuntemukseen ja ketterään tekemiseen panostava yritys. Ydinliiketoimintaamme on tiedon ja ihmisten yhdistäminen – järjestelmistä ja päätelaitteista riippumatta.

Meille mobiilit käyttöliittymät ovat lähtökohtana kaikissa ratkaisuissamme. Toimintaamme ohjaavat asiakaslähtöisyys, rehellisyys ja yhdessä tekeminen.

Saamme asiakkailtamme positiivista palautetta kyvystämme ymmärtää niin teknisiä kuin liiketoiminnankin haasteita, ja ideoida myös täysin uusia ratkaisumalleja tiiviissä yhteistyössä.

Teknologiat

Ratkaisuissamme hyödynnämme Microsoftin teknologiaa, omaa tuotealustaamme sekä luotettavimpia mobiiliteknologioita.

Talostamme löytyy erittäin vahvaa teknologiaosaamista mm. SharePoint- ja O365- ympäristöistä, .NET -sovelluskehityksestä ja erilaisten tietovarastojen hyödyntämisestä.

Meillä on Microsoftin Gold Certified Partner -taso Collaboration and Content ja Silver -taso Midmarket Solution Provider sekä Application Development -kompetensseissa.

Casper

Casper

Sovelluskehittäjä

Sorvaan niin käyttöliittymiä kuin backendiäkin, kunhan ilmaisumuotona on moderni javascript. Vapaa-aikana kokkaan, lumilautailen ja matkustelen.

Miika

Miika

Tuoteomistaja

HSEQ-puolen tuoteomistaja ja  tuotesuunnittelija. Vapaalla viihdyn parhaiten hellan ääressä tai metsäpoluilla.

Reeta

Reeta

IT-asiantuntija

Autan asiakkaita ottamaan M365-palvelut päivittäiseen käyttöön. Lapset ja keräilemäni Marvel-sarjakuvat riemastuttavat arkeani Lahessa.

Jarno

Jarno

Sovelluskehittäjä

Koodaan mitä milloinkin tarvitaan, opettelen uutta sitä mukaa kun aiempi osaaminen ei riitä. Toimistotyön vastapainona pyrin vapaa-ajalla lepäämään mahdollisimman paljon.

Mikael

Mikael

Sovelluskehittäjä

Supervoimani on front-end -koodaus millä tahansa JavaScript-kirjastolla tai -frameworkilla. Kun en koodaa, niin kuvaan.

Samppa

Samppa

IT-asiantuntija

Päälliköin projekteja laidasta laitaan ja teen myös konsulttihommia M365-maailmassa. Työpäivän päätteeksi rentoudun tietokonepelien äärellä.

Ykä

Ykä

Sovellusarkkitehti

Olen tosi syvässä päässä SharePointin kanssa, mutta pohja ei ole tullut vielä vastaan. Vapaa-ajalla olen taas mieluiten vuoren huipuilla, josta voi tulla suksilla alas.

Jouni

Jouni

Sovelluskehittäjä

Silloin kun en istu coolina kuvattavana aurinkolasit päässä teen webbausta ja sovelluskehitystä.

Olli

Olli

Sovellusarkkitehti

Laitan sovellusten nurkkapuut paikoilleen ja teen tilaa rakentajille, arkkitehtihommat ovat minun juttuni. Talvisin töiden jälkeen avantoon, kesällä kypärä päähän ja maailmalle.

Satu

Satu

Talous- ja HR-asiantuntija

Puuhailen talouspuolen, laskutuksen ja henkilöstöhallinnan saralla. Vapaa-ajalla hukuttaudun koirankarvaan.

Miia

Miia

IT-asiantuntija

Olen sosiaalinen, utelias ja asiakkaiden toiveet täyttävä projektipäällikkö. Kaiken tämän lisäksi heitän myös konsultointi- ja koulutuskeikkoja.

Pirkka

Pirkka

Toimitusjohtaja

Jokapaikanhöylä. Ratkaisen kaikki maailman ongelmat. Myyn, konsultoin ja sparraan. Koodaamaan ei tosin enää päästetä. Vapaa-aikana olen koripallon perässä, painojen alla tai nörttipuuhissa.

Tuomo

Tuomo

Sovelluskehittäjä

Puhun SQL:lää toisena äidinkielenäni ja hoidan siinä sivussa kaikenlaisia back-end -hommia.

Ihmiset

Uskomme avoimeen toimintamalliin, jossa työntekijöitä kuunnellaan ja erilaisia mielipiteitä arvostetaan. Persoonista muodostuu tehokas työyhteisö.

Meitä kaikkia yhdistää halu tehdä työmme paremmin ja kehittää jatkuvasti ammatillista osaamistamme. Tiimimme pitää sisällään hyvin erilaisia asiantuntijoita aina koodauksesta web-kehitykseen, SharePointin konfiguroinnista tietokantaosaamiseen sekä asiakkuuksien hallinnasta projektijohtamiseen.

Ota yhteyttä
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.