fbpx

Ohjelmistokehitys

Ohjelmistoprojekti, mobiilisovellus, tietojärjestelmä, sovelluskehitys, digitaalinen disruptio… softakehityksellä on monta nimeä.  Tutustu ketteriin palveluihimme ja lue lisää ohjelmistokehityksemme kustannustehokkaasta hinnoittelusta alla:

Uudet ohjelmistoprojektit

Onko sinulla ajatus uudesta sähköisestä palvelukanavasta, mobiilisovelluksesta tai työtä automatisoivasta sovelluksesta. Kaipaako ideasi vahvistusta? Pitäisikö mobiilisovellusta kokeilla vielä kentällä ennen kuin se tehdään loppuun? Muutamme ideasi todeksi.

 

Sovellusten modernisointi

Onko sinulla toimiva sovellus, jonka elinkaari alkaa olla loppuvaiheessa. Kaipaako käyttöliittymä siirtoa nykypäivään? Mobiiliyhteensopivuutta?  PItäisikö konehuoneen rautakasa siirtää pilveen? Loppuiko Microsoftin vakioalusta kesken? Päivitämme sovelluksesi tähän päivään.

 

Huolto ja jatkokehitys

Sait meiltä tarpeitasi vastaavan ratkaisun, mutta entäs nyt? Palvelusopimuksella huollamme ja kehitämme hankkimaasi ratkaisua toimintaympäristön muutosten ja käyttäjätarpeiden mukaan koko sen elinkaaren ajan.

Työlupasovellus mobiililaitteessa ja tietokoneessa

Miten toimimme?

Ohjelmistoprojekti avaimet käteen
Kannamme tarvittaessa kokonaisvastuun ohjelmistoprojektista suunnittelusta käyttöönottoon ja ylläpitoon. Teemme ohjelmistoprojekteja määrittelyn perusteella joko kiinteähintaisena tai tavoitehinnalla pienistä ohjelmistokomponenteista kokonaisjärjestelmiin.

Ketterä ohjelmistokehitys
Ketterät ohjelmistokehityshankkeemme etenevät vaiheittain, yleensä n. 2-4 viikon sprinteissä. Lopputulos elää tavoitteiden, demojen ja välikatselmusten kautta tavoitteena saavuttaa paras mahdollinen lopputulos vaiheittain. Ketterän kehityksen palvelumme ovat yleensä aika- tai työmääräveloitteisia.

Konsulttitoimeksiannot
Omaamme vankan asiantuntemuksen eri teknologioista. Meiltä saat asiantuntijan omaan projektiisi – React -frontend -kehitykseen, Microsoft-backendiin (Azure, SQL, C#) tai Microsoft 365 -konsultointiin –  hyvällä tuntihinnalla.

Miksi Systems Garden?

Systems Garden on ohjelmistotalo, jonka erikoisosaamista on bittien ja datan sovittaminen liiketoiminnan tarpeisiin. Toimintamallimme joustavat tarpeen mukaan, kehitystä teemme aina asiakkaan ehdoilla. Vaikka teemme kehitystä myös ns. ”pitkästä tavarasta”, käytämme pohjalla valmisratkaisuja ja monistettavia ohjelmistokomponentteja. Olemme tehneet ohjelmistokehitysprojekteja jo lähes 20 vuotta.

Asiakkailtamme olemme saaneet kiitosta kyvystämme toimia tulkkina teknologian ja liiketoiminnan välillä, innovatiivisesta ajattelusta, tavallista ystävällisemmistä käyttöliittymistä sekä osaamisestamme yhdistää ohjelmistomme osaksi muusta järjestelmäkokonaisuutta. Meillä on ”kädet saveen” -asenne ja halu näyttää konkreettinen ja toimiva lopputulos yli kauniiden visioiden.

Asiakkaamme sanoin: Systems Gardenin kanssa on vaan niin mukava tehdä töitä.

 

Käyttämämme teknologiat ja alustat

Asiantuntijamme osaavat eri teknologioita ja valitsemme aina asiakkaallemme sopivimman teknologiapakan. Kotialustamme on Microsoft – valtaosa töistämme liittyy Azureen, Microsoft 365:seen tai Power Platformiin. Teknologiaa tärkeämpää on kuitenkin aina asiakkaamme tarve, tavoitteet ja niihin nähden tarkoituksenmukainen ympäristö.

Microsoft Azure logo

Moderni pilvialusta asiakkaan omasta kapasiteetista tai kauttamme. Kirjautuminen Azure AD-tunnuksilla. Ei erillisten salasanojen tai tunnusten kanssa tuskailua.

Microsoft 365 logo

Microsoft 365 -palvelut SharePointista Teamsiin. Palvelu peruskliksuttelua pidemmälle. SPFX ja taustaprosessit.

Power BI logo

Raportointi Microsoft Power BI:llä, automatisaatiot Power Automatella (Flow), tarvittaessa ripaus Power Appsia. Kaikkea ei tarvitse koodata itse.

Power BI logo

Mobiiliystävälliset käyttöliittymät Reactilla tai React Nativella. Kaikkiin päätelaitteisiin. 

Uuden ohjelmiston kehitys

Tarvitsetko lisää ymmärrystä digitalisaatioprojektin laajuudesta, osa-alueista tai kustannuksista? Määrittely- ja suunnittelupalvelumme kautta tiedät mitä, kenelle ja miksi. Määrittelyprojektin tuloksena saat kattavan suunnitelman ja realistisen työmääräarvion ennen sitoutumista toteutusprojektiin. Hanke etenee selkeästi teemoitetuissa työpajoissa, jotka johtavat yhdessä kohti kontrolloitua, etukäteen suunniteltua ja toteutettavissa olevaa lopputulosta.
Tarvittaessa kilpailutat määrittelyllämme eri toimittajat ja teknologiat.

Määrittely ja suunnittelu

1. Liiketoimintavaatimukset

Maalaamme ison kuvan kokonaisuudesta. Kartoitamme liiketoiminnan tavoitteet. Keräämme onnistumisen mittarit. Kartoitus vastaa kysymykseen ”Miksi?” Jatkamme projektia vain, mikäli vastaus kysymykseen tyydyttää kaikkia osapuolia.

2. KÄYTTÄJÄRYHMÄT JA KÄYTTÖTAPAUKSET

Sovellushankkeissa on tärkeää ymmärtää käyttäjien tarpeet laajasti. Luetteloimme eri käyttäjäryhmät tarpeineen selkeästi. Puramme toiminnallisuudet käyttäjälähtöisiksi käyttötapauksiksi. Teemme suunnitelman, jossa keskiössä on tekniikan sijaan loppukäyttäjä.

3. RAUTALANGAT JA UI DESIGN

Osana suunnittelua on tärkeää hahmottaa miltä sovellus näyttää ja tuntuu käytännössä. Piirrämme sovelluksesta rautalankamallit. Tarvittaessa teemme myös visuaalisen suunnittelun tai prototyypin.

4. Teknologia ja datamallit

Kaikki sovellukset perustuvat dataan. Osana suunnittelua piirrämme tieto- ja käsitemallit, valitsemme tallennusteknologiat ja tutkimme dataintegraatioiden mahdollisuudet ja tarpeet.

Sovellusten modernisointi

Maailma on täynnä ohjelmistoja ja dataa. Aina ei kannata aloittaa alusta, kun edellisen softan elinkaari alkaa lähetä loppuaan. Toteutamme sovelluksia ja ohjelmistoja olemassa olevan datan tai tietojärjestelmien ympärille. Mikäli vanha käyttöliittymä kaipaa uudistamista tai olemassa oleva järjestelmä kaipaa mobiilikäyttöliittymää tai muuten vaan freesausta, voimme auttaa.

Teemme rutiiniluonteisesti sovelluskehitystä Azureen, Microsoft 365 -alustalle ja Teamsiin pienistä web-osista laajoihin kokonaisjärjestelmiin. Azurea voidaan hyödyntää myös integraatiovälineenä, data-alustana tai pelkästään fasadina taustajärjestelmiin.  

1. Liiketoimintavaatimukset

Olemassa olevan ohjelmiston ja datan kartoitus. Tavoitteet. Kannattavuusanalyysi.

2. Järjestelmäanalyysi

Tarkempi läpikäynti datalle, olemassa olevan järjestelmän toiminnallisuudet ja rajapinnat. Integraatiosuunnitelma.

3. Sovelluskehitys

 Toteutus ohjelmistoprojektina – ketterästi tai avaimet käteen. 

4. Ylläpito ja tuki

Halutessasi tarjoamme sovellukselle ylläpidon ja säännöllisen seurannan ja jatkokehityksen.

Auditointilomake mobiililaitteessa

Mitä ohjelmistokehitys maksaa?

Ohjelmistoprojektin hintaan vaikuttaa moni tekijä. Esimerkiksi vaativa räätälöinti ja laskennat nostavat projektin hintaa, kun taas valmiin sovelluksen modernisointi voi olla yllättävänkin edullinen ratkaisu.

Projektin alussa voidaan tehdä ketterä määrittely, jossa arvioidaan realistisesti sekä työmäärä että budjetti. Määrittely ei sido mihinkään ja sen perusteella itse projektin voi toteuttaa kuka vain taho. Lue lisää ketterästä suunnittelutyöpajastamme.

Ohjelmistoprojekti voi kustantaa mitä vain 30 000 ja 150 000 euron väliltä — tarkka hinta selviää kysymällä! Älä epäröi tai juttele chattibottien kanssa, vaan ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan sinun tarpeisiin ja budjettiin sopiva projekti!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä