fbpx

Digitaalinen huollon asiakaspalvelukokemus

R-Office toteutti yhteistyössä Systems Gardenin kanssa Autokeskuksen autohuollon videointipalvelun, joka kertoo havainnollisen videoraportin muodossa auton huoltotarpeen.  

Autohuollon videointipalvelu on huoltoasiakkaalle tarjottu digitaalinen palvelu, johon auton huolto videoidaan. Videon avulla asiakas pääsee kurkistamaan auton alle asentajan opastuksella, ja kuulemaan, millaisia havaintoja autosta ja sen kunnosta on tehty, ehdotukset niiden korjaamiseksi ja mahdolliset lisätyöt hintatietoineen. 

Linkki videoon toimitetaan asiakkaalle tekstiviestinä. Asiakas näkee ja voi valtuuttaa asentajan tekemään mahdolliset ehdotetut ja erikseen arvioidut lisätyöt suoraan palvelusta.  

Kuva: Autokeskus Oy

R-Office vastasi Autokeskukselle koko autohuollon videointipalvelun prosessin määrittelystä, sekä mobiilisovelluksen suunnittelusta ja graafisesta ilmeestä. Systems Garden suunnitteli R-Officen kanssa yhteistyössä keskitetyn hallintaportaalin, joka hoitaa määrittelyn mukaisesti videoiden vastaanoton, käsittelyn, yhdistämisen ajoneuvon tietoihin sekä loppuasiakkaan sähköisen viestinnän.

”Tässä projektissa loppuasiakaspalvelukokemus on saatu digitalisoitua lähes kokonaan, ja NPS (Net Promoter Score) on ollut huomattava, melkein täydet. Tämä tarjoaa sitä merkittävää lisäarvoa asiakkaallemme”, Petri Pohjola, R-Office Uusimaan toimitusjohtaja kuvailee.

”Yhteistyö Systems Gardenin kanssa on ollut äärimmäisen hyvää, ei olla tarvittu montaakaan palaveria. Ymmärrys tarpeesta ja tavoitteista syntyi nopeasti”, Pohjola jatkaa.

Autohuollon videointipalvelu on ollut käytössä jo yli vuoden, ja loppuasiakkaiden palaute on ollut kiittävää. Auton huoltoon on saatu läpinäkyvyyttä, ja Autokeskuksen palvelutaso on sovelluksen myötä saavuttanut uuden tason.

”Muutamat automerkit ovat tuoneet vastaavan palvelun jo omille jälleenmyyjilleen. Autokeskus halusi kuitenkin tehdä tästä oman näköisensä digitaalisen asiakaspalvelukokemuksen. Tässä ollaan onnistuttu erittäin hyvin.”

”Palautteen perusteella autohuollon videointipalvelua voitaisiin lähteä monistamaan esimerkiksi kolarivaurioihin, moottoripyöriin, raskaaseen kalustoon tai mihin vain ylläpitoa vaativiin laitteisiin tai prosesseihin”, Pohjola summaa tyytyväisenä.

Katso R-Officen asiakasvideo täältä.

Petri Pohjola, R-Office Uusimaan toimitusjohtaja

”Yhteistyö Systems Gardenin kanssa on ollut äärimmäisen hyvää, ei olla tarvittu montaakaan palaveria. Ymmärrys tarpeesta ja tavoitteista syntyi nopeasti.”

R-Office on kotimainen yrittäjävetoinen kasvuyritys ja paikallisesti palveleva digitaalisen toimistotyön asiantuntija, jonka päämääränä on nostaa asiakkaidemme arjen tuottavuutta ja työn laatua älykkäillä toimistotyön ratkaisuilla. 

 

Autokeskus Oy on suomalaisen autoalan toimijoihin kuuluvan Aro-Yhtymän omistama täyden palvelun autokauppaketju, jonka toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä, Tampereella, Raisiossa ja Turussa. 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja sovi etätapaaminen. Katsotaan minkälainen ratkaisu juuri sinun yrityksellesi sopisi.

Mikäli haluat pysyä ajan tasalla, kokoamme kuukausittain ilmestyvään uutiskirjeeseemme uusimmat asiakastarinamme sekä viimeisimmät tuotepäivitykset.

9 + 12 =

Ota yhteyttä