fbpx

Räätälöidyt liiketoimintaratkaisut

Mikä hankkeissa usein menee pieleen?

Tyypillinen  tapa liiketoimintaratkaisun toteutukseen on hankkia valmis ohjelmisto ja muokata sitä vastaamaan liiketoiminnan tarpeita. Ei ole poikkeuksellista, että yritys käyttää miljoonan itse ohjelmistoon ja satoja tuhansia sen räätälöintiin. Massiivisen hankkeen myötä yritys menettää tulojaan, kun ihmiset yrittävät sovittaa työtapojaan uuteen ohjelmistoon. Siinä vaiheessa suurimmat investoinnit on jo tehty, eikä yrityksellä ole muuta mahdollisuutta kuin jatkaa valitsemallaan tiellä. Aikataulu ja budjetti ylittyvät nopeasti, kun ohjelmistoa ryhdytään pakon edessä sovittamaan tarpeisiin, joiden olemassaolosta ei oltu tietoisia projektin suunnitteluvaiheessa.

Uusi tapa rakentaa liiketoimintaratkaisu

Meidän lähtökohtamme liiketoimintaa tukevien järjestelmien toteutuksiin on erilainen. Valmiin sovelluksen sijaan lähdemme asiakkaan liiketoiminnasta ja sen asettamista tarpeista tietojärjestelmille.

Olemme kehittäneet tuotantomallin, jolla pystymme nopeasti toteuttamaan käyttövalmiita prototyyppejä ja viemään ne tuotantoon muutaman kehityskierroksen kautta. Liiketoiminta määrittää tavoitteet ja käyttäjät etsivät yhdessä sovellussuunnittelijoiden kanssa tavan, jolla tavoitteet saavutetaan mahdollisimman kustannustehokkaasti. Päällekkäisen työn määrä minimoituu ja loppukäyttäjän näkökulma otetaan huomioon heti alusta alkaen. Ratkaisut ovat käytettävissä paitsi tietokoneella, myös mobiilisti, jolloin tiedon tuottaminen ja käyttäminen siirtyy suoraan työn ääreen.

Nykyisten pilviratkaisujen lisäksi voimme tarjota yrityksen oman palomuurin suojassa olevan sovellusdatan ilman hankalia VPN-yhteyksiä mobiililaitteissa. Sovellus voidaan hostata testaus- ja käyttöönottovaiheessa pilvessä ja siirtää palomuurin suojaan, kun sen sisältämä tieto muuttuu bisneskriittiseksi.

Sprinttimallilla maaliin

  • Räätälöity, mobiili liiketoimintaratkaisu tietoturvallisesti ilman VPN-tekniikkaa
  • Sovellukset ovat modulaarisia ja niitä voi tarpeiden mukaan laajentaa
  • Mahdollisuus integroida esimerkiksi taloushallinnan tai palkanlaskennan järjestelmiin
  • Toimivat välineet ja käytännöt pyritään säilyttämään – rakennamme puuttuvat osat niiden väliin
  • Projektit etenevät sprintteinä prototyyppien kautta
  • Käytämme standardia SQL Server –kantaa, josta voit ottaa raportit ulos myös itse
  • Projektin jälkeen et jää yksin – asiakaspalvelumme on tukenasi

Lue lisää tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksista ja ota yhteyttä. Kartoitamme tarpeesi ja teemme sinulle ehdotuksen, miten pääset minimiriskillä kysymään käyttäjiltäsi mielipidettä ohjelmistosta ja tavastamme toimia.

Alupro

Tuottavuusloikka ja toimitusvarmuutta

Dekra

Toiminnanohjausjärjestelmä säästää kustannuksia

G4S

Manuaaliset tilausprosessit sähköisiksi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja sovi etätapaaminen. Katsotaan minkälainen ratkaisu juuri sinun yrityksellesi sopisi.

Suvi

Suvi Ranttila
suvi.ranttila@systemsgarden.com
+358 40 657 5235

10 + 1 =