fbpx

Gate Laiterekisteri DEKRAn käytössä

Laiterekisteristä näkee helposti vapaana olevat laitteet, samoin sen kenen hallussa varatut laitteet ovat juuri tarkasteluhetkellä.
DEKRA Industrial Oy tekee lakisääteisiä teknisiä tarkastuksia prosessi-, ydinvoima- ja kemianteollisuuden, energiatalouden sekä rakentamiseen liittyvissä laitteissa ja järjestelmissä. DEKRA työllistää 40 000 henkilöä ja sen liikevaihto on lähes 3 mrd euroa.

Tarkastuksissa käytetään erilaisia mittauslaitteita, joita on kohtuullisen suuren käyttäjäkunnan käytössä suppea määrä, koska osa laitteista on hyvinkin arvokkaita. Mittauksia tekeviltä työntekijöiltä kului ennen paljon aikaa työssä tarvittavien mittauslaitteiden paikallistamiseen. Lisäksi oli haastavaa löytää tuoreet tiedot laitteiden huoltohistoriasta ja kalibroinneista.

Laitteiden käyttöastetta saatiin parannettua huomattavasti Systems Gardenin toimittamalla Gate Laiterekisteri-sovelluksella, jota on helppo käyttää kännykälläkin. Myös tarkastustyön valmisteluvaiheeseen kuluu nyt paljon vähemmän aikaa kuin ennen.

Laiterekisteristä näkee helposti vapaana olevat laitteet, samoin sen kenen hallussa varatut laitteet ovat juuri tarkasteluhetkellä. Laitehaun pystyy tekemään esim. laiteryhmän, laitenimen, haltijan ja sijainnin perusteella. Jokaisen laitteen huoltohistorian pystyy tarkistamaan ja jos laitteessa havaitsee jonkin vian tai puutteen, voi siitä kirjata havainnon. Havainnon vakavuuden perusteella laitteet näytetään eri tiloissa, jolloin laitteen tarvitsija näkee heti mikäli laitteessa on välitöntä korjausta tarvitseva vika. Nämä tulevat tietenkin myös laitevastaavien tietoon.

DEKRA Industrial Oy on osa kansainvälistä DEKRA SE -konsernia. Yritys tarjoaa teknisten laitteiden ja rakenteiden arviointi- ja tarkastuspalveluja teollisuudelle, energiataloudelle ja rakentamiselle.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja sovi etätapaaminen. Katsotaan minkälainen ratkaisu juuri sinun yrityksellesi sopisi.

Ota yhteyttä