fbpx

Esittelyssä Microsoft Viva 26.1.2022 klo 9-10

mennessä | tammi 7, 2022 | Microsoft 365

Microsoft Viva on Microsoftin määritelmän mukaan työntekijöiden kokemusympäristö, joka kokoaa yhteen työnkulun viestinnän, tiedot, oppimisen, resurssit ja merkitykselliset tiedot.

Käytännössä Viva tarjoaa Teamsiin ominaisuuksia, jotka vähentävät tiedon siiloutumista esimerkiksi Teamsin ja SharePointin välillä, auttavat olennaisen, organisaation kannalta merkityksellisen tiedon löytämisessä sekä tukevat työntekijöiden oppimista ja työhyvinvointia.

Tunnin aikana asiantuntijamme Reeta Tammisto käy neljä työkalua läpi; Insights, Connect, Topics sekä Learning ja vastaa lopussa työkalujen käyttöä ja käyttöönottoa koskeviin kysymyksiin. Webinaarissa keskitytään pelkän tekniikan sijaan siihen, miten  organisaation yhteistä tietopohjaa voidaan kasvattaa sekä yksilön ja organisaation oppimista ja työhyvinvointia edistää Vivan avulla.

Viva

Reeta on organisaation oppimisen asiantuntija ja toiminut henkilöstön osaamisen kehittämisen parissa kymmenkunta vuotta. Webinaarissa pureudutaan Microsoft Vivaan erityisesti organisaation kehittämisen näkökulmasta.

Rekisteröidy alla olevasta linkistä ke 26.1.2022 kello 9-10 Teams-webinaariimme!

Ota yhteyttä