fbpx

Systems Garden Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Jatkona keväällä toteutettuihin yhtiöjärjestelyihin Systems Garden Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Jussi Rautjärvi. Nimitys vahvistaa entisestään Systems Gardenin keskittymistä asiakaskohtaisten Microsoft-teknologiaratkaisujen ja ohjelmistokehitysprojektien toimittamiseen. Tavoitteena on tarjota asiakkaille jatkossa entistäkin parempaa palvelua ja tulevan kasvun myötä yhä enemmän osaamista.

Työurallaan Rautjärvi on toiminut useissa ICT-alan teknologia- ja konsultointiyhtiöissä myynnin ja markkinoinnin sekä liiketoimintajohdon tehtävissä.
– Systems Garden on erittäin mielenkiintoinen yritys ja meillä on erittäin paljon erityisosaamista, jonka avulla voidaan aidosti kehittää asiakkaiden liiketoimintaa ja tehostaa työntekoa. Lisäksi SG:llä on ainutlaatuisen avoin ja keskusteleva kulttuuri, jonka ansiosta asiakkaat voivat olla varmoja, että kanssamme on helppoa ja vaivatonta työskennellä, tuore toimitusjohtaja kertoo.

Väistyvä toimitusjohtaja Pirkka Paronen jatkaa yhtiön hallituksessa sekä System Gardenin ja sen asiakkaiden teknologisena neuvonantajana. Päätyökseen Paronen toimii jatkossa Gate Apps Oy:n toimitusjohtajana.

– Olemme jo muutaman vuoden ajan palvelleet asiakkaitamme kahdella hyvin erilaisella toimialalla. Digitaalisen Gate-työlupatuotteen kasvettua suureksi sen erottaminen kokonaisuudesta mahdollistaa kummankin liiketoiminnan kehittämisen omaan suuntaansa ilman kompromisseja ja hankalia priorisointeja.

– Olen iloinen, että Jussin mukaan liittymisen myötä Systems Gardenin Microsoft-liiketoiminta saa arvoisensa osaavan vetäjän ja pystyy hankalampien vuosien jälkeen palaamaan aidolle kasvu-uralle, Paronen lisää.

Liiketoimintojen eriyttäminen toteutettiin keväällä 2023 yrityskauppajärjestelynä. Toimitusjohtajan vaihdos on jatkoa toteutetulle järjestelylle.

– Liiketoimintojen eriytyessä on luonnollista, että myös System Garden saa uuden toimitusjohtajan, jonka vastuulla on johtaa terävöitettyä strategiaa ja kasvua, yhtiön hallituksen puheenjohtaja Santeri Korpinen kiteyttää.

Lisätietoja asiasta antavat toimitusjohtajat
Pirkka Paronen, puh. +358 50 592 1207, pirkka.paronen@systemsgarden.com
Jussi Rautjärvi, puh +358 50 306 2515, jussi.rautjarvi@systemgarden.com 

 

Ota yhteyttä