fbpx

Ratkaisut

Tutustu tarkemmin mitä ratkaisuja voimme teille toteuttaa

Turvallisuuden parantaminen

Turvallisuuskäytäntöjen digitalisointia asiakkaamme ehdoilla.

Työturvallisuus ja riskien hallinta ovat teollisuudessa ja rakennustyömailla keskeisiä toimintaa ohjaavia tekijöitä. Tarvitaan kontrollia ja säännönmukaisia toimintatapoja. Turvallista toimintakulttuuria ei kuitenkaan rakenneta paperitöitä lisäämällä. Hyvää tarkoittavat turvallisuuskäytännöt voivat muuttua pakolliseksi pahaksi tai toimintaa hidastavaksi byrokratiaksi.

Käytännölliset mobiilityökalumme helpottavat arkea yksinkertaisessa turvallisuushavainnoinnissa, turvallisuuden seurannassa ja lupakäytännöissä. Teemme turvallisuuskäytännöistä osan työntekijöiden hyvää työpäivää.

Samalla pidämme huolen, että tiedät mitä kohteessasi tapahtuu juuri nyt, mitä tapahtui viime viikolla ja mihin suuntaan turvallisuus kehittyy huomenna. Ilman mappien selausta tai päiväkausien Excel-jumppaa.

Lue lisää turvallisuuden parantamisesta

Office 365-ratkaisut ja dokumentinhallinta

Olemme työskennelleet Microsoft-alustalla yli 15 vuoden ajan. Kokemusta on kertynyt niin Windows-alustasta Azure -pilvipalveluihin kuin SharePointin esiversioista Office 365:een. Rakennamme ratkaisuja Microsoft-infran päälle myös vakiopalveluita hyödyntäen. Etenkin Azuren päälle tehtävä sovelluskehitys, SharePoint ja Office 365 -ympäristö eri sovelluksineen ovat meille arkipäivää.

Koulutamme, konsultoimme ja hyödynnämme SharePoint- ja Office 365 -tuotteita omissa ratkaisuissamme. Käytämme Azure-palveluita sovelluskehityksemme alustalla. Mutta taustamme on On-Premises -maailmasta – kaikki data ei aina voi sijaita pilvessä.

Lue lisää Office 365-ratkaisuista

Töiden hallinta ja dokumentointi

Paperiajalla työnohjaus tuotti paljon työtä: tilauksesta muodostettiin työmääräin, työmääräimestä tuntilappu, ja tehdystä työstä kirjattiin tarkastuspöytäkirja. Digiajalle siirryttäessä on ensiaskeleena siirretty sama toimintatapa tietojärjestelmiin. Tämä ei ole tehokasta.

Digiajan työnohjaus tai mobiili dokumentointi ei tarkoita vain päätelaitteita, joilla tieto syötetään. Myös toimintamallit pitää suunnitella uudestaan haettaessa kilpailuetua digitaalisuudesta. Mobiilin työnohjauksen myötä keikat tavoittavat asentajat heti, raportiksi riittää kuva ja esivalinta huomioista ja tieto siirtyy suoraan asiakkaan käytettäväksi ilman erillistä raportointiprosessia, digitaalisesti ja tehokkaasti.

Autamme asiakkaitamme digitalisoimaan työn ohjauksen toimintamallit ja muotoilemaan ne digiajan vaatimuksiin. Työ ja raportointi tulevat tehokkaammaksi kentällä, konttorissa ja kulmahuoneessa.

Lue lisää töiden hallinnasta

Toimintatapojen digitalisointi

Käytännönläheisiä liiketoimintaratkaisuja asiakkaamme lähtökohdista.

Lähtökohta kaikessa tekemisessämme ovat asiakkaamme toimintatavat, tietojärjestelmät ja taustalla vaikuttavat prosessit. Bitit tulevat vasta sen jälkeen. Avullamme saat prosessisi toimimaan ja tiedon liikkumaan taustajärjestelmiin. Vuosien kokemuksemme sovelluskehityksestä, yritysten tietojärjestelmistä, integraatioista ja tietokantasovelluksista on käytössäsi. Autamme yritystäsi rakentamaan kilpailuetua tehokkaalla toiminnalla ja sitä tukevilla sovelluksilla.

Ratkaisumme ovat modulaarisia, eli hyödynnämme erilaisia taustajärjestelmiä, muunnamme työnkulkuja konfiguroimalla ja sovitamme käyttöliittymän mitä ihmeellisimmille päätelaitteille. Uskomme nopeisiin käytännön kokeiluihin, sovelluksen prototyyppeihin ja pienimuotoisten pilottien kautta aloittamiseen.

Lue lisää toimintatapojen digitalisoinnista