Ratkaisut

Systems Gardenin mobiilidokumentointi on enemmän kuin digitaalinen raportti. Se on työkalupakki, jolla koko dokumentoinnin prosessi – raportin laatiminen, jakelu, seuranta ja tiedonhallinta – hoituu helposti ja luotettavasti.

Työmääräimet mobiilisti työnjohtajalta työntekijälle. Valmiit työt automaattisesti laskulle, palkanlaskentaan ja materiaalirekistereihin. Yhdistetään olemassaoleviin järjestelmiin, ei vaadi laitehankintoja. Kenttätyön digitaalinen tulevaisuus on täällä nyt!

Intranet, työtilat, dokumentinhallinta, arkistointi, ekstranet. Tietokoneella ja mobiilisti. Alustoina SharePoint 2013 ja O365. Valmiina pakettina tai räätälöitynä ratkaisuina, sinun tarpeidesi mukaisesti. Asiakkaanamme et jää yksin – panostamme yhdessä tekemiseen, koulutukseen ja osaamisen siirtoon.

Turvallisuuden ja kunnossapidon kulttuuri kulkee läpi koko organisaation, johtajasta siivoojaan. Monet erilaiset mittausjärjestelmät tuottavat pinoittain paperia, jotka hukkuvat palaverien keskelle. Me tuomme korjaustarpeet ja ideat suoraan vastuuhenkilön työpöydälle ja tarjoamme näkymän, jonka avulla voi helposti tarkkailla, että asiat tulevat kuntoon. Tarjoamme moderneja ratkaisuja mm. sähköisiin tulityölupiin, huoltokierroksiin, laiterekistereihin ja turvallisuushavaintoihin. Jo yhden tapaturman välttäminen säästää helposti kymmeniä tuhansia euroja.

Lähtökohtanamme on asiakkaan liiketoiminta ja sen asettamat tarpeet tietojärjestelmälle. Räätälöidyt liiketoimintaratkaisut suunnitellaan yhdessä käyttäjien kanssa ja prototyypit ovat nopeasti valmiit testattavaksi. Ratkaisut ovat kokonaan selainpohjaisia ja ne ovat hajautettavissa mobiilitekniikalla myös sinne, missä varsinainen työ tehdään.