fbpx

Systems Gardenin asiakastyytyväisyys erinomaisella tolalla

Systems Garden teetti asiakastyytyväisyyskyselyn asiakkailleen alkuvuodesta, jonka tulokset olivat jälleen ilahduttavan positiiviset. Yhteenvetona kaikki kyselyyn vastaajat olivat tyytyväisiä palveluun, ja tällä hetkellä NPS-lukumme on 78.

Kaksi henkilöä suunnittelee ohjelmistoa hyödyntäen matkapuhelinta ja paperista leikattuja malleja.

Ammattitaito ja selkeys sai kiitosta

Näin Systems Garden keräsi pisteitä eri asiakastyytyväisyyttä mittaavissa kategorioissa:

Asiakassuhteen hoito: tyytyväisiä oli yli 53 prosenttia vastanneista, ja erittäin tyytyväisiä loput 47 prosenttia.
Palvelut ja konsultointi: 52 prosenttia oli tyytyväisiä, 45 prosenttia erittäin tyytyväisiä, ja 3 prosenttia ei tyytyväinen eikä tyytymätön
Ratkaisut ja tuotteet: 64 prosenttia tyytyväisiä, 32 prosenttia erittäin tyytyväisiä ja 4 prosenttia ei tyytyväisiä eikä tyytymättömiä.
Yrityskuva: 46 prosenttia oli tyytyväisiä, 42 prosenttia erittäin tyytyväisiä ja 12 prosenttia ei tyytyväisiä eikä tyytymättömiä.

Etenkin asiakassuhteen hoito sekä ratkaisut ja tuotteet saivat kiitosta. Asiakassuhteen hoidossa mainitsemisen arvoista olivat erityisesti asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen sekä tarjousten ja sopimusten selkeys. Moni vapaista kommenteista korosti myös selkeyttä sekä yhteyshenkilön kykyä ymmärtää tarpeita ja siten olla mukana kehittämässä uusia ratkaisuja.

”Loistavaa osaamista ja selvää informointia.”

”Meidän yhteyshenkilömme Samppa (Sam-Patrik Öhman) on mukavan rento ja selkeä. Hommat hoituu näppärästi ja varmasti.”

”Aina on apua saanut, kun tarvinnut.”

”Jokainen SG kontakti on osoittautunut asiantuntijaksi omalla alallaan.”

Ratkaisujen ja lopputuotteiden osalta erityisen hyvin onnistuimme käyttäjäystävällisten ratkaisujen rakentamisessa, jotka aidosti vaikuttivat asiakkaiden oman toiminnan laadun paranemiseen.

Kaksi henkilöä suunnittelee ohjelmistoa hyödyntäen matkapuhelinta ja paperista leikattuja malleja.

Kehitettävää tulevaisuuteen

Vaikka kaiken kaikkiaan Systems Gardeniin oltiin tyytyväisiä, löytyi vastauksista myös muutamia kehityskohtia. Yrityskuva ja etenkin tuotteista ja palveluista tiedottaminen kaipaavat ehostusta. Esimerkiksi yhden avoimen vastauksen mukaan ”Systems Gardenin käytännön toiminta on parempaa, kuin brändimielikuva.”

Toisaalta tämä voi olla myös Systems Gardenin etu. Meillä keskitytään olennaiseen ja tehdään kustannustehokkaita ratkaisuja, kommunikoiden ihmiseltä ihmiselle. Myös Systems Gardenin merkitys asiakkaille kasvoi edellisvuodesta, kun tänä vuonna jo 34 prosenttia vastaajista kokee Systems Gardenin strategisena kumppanina viime vuoden 25 prosentin sijaan. Tämä kehityssuunta on jotakin, mitä haluamme tänä vuonna jatkaa.

Haluatko kuulla tarkemmin, miten Systems Garden on ratkaissut asiakkaidensa tarpeet aikaisemmin? Tutustu asiakastarinoihimme ja lue lisää kiinnostavista referensseistä.

Ota yhteyttä