fbpx

Intranet ja ryhmätyö

Tiedonhallinnan ratkaisut tehokkaasti Office 365 -ympäristössä ja SharePointilla

Intranet

Responsiivinen ja helppokäyttöinen intranet Office 365- tai SharePoint -ympäristöön.

Ryhmätyö

O365 ryhmätyötilat ja ryhmät, SharePoint -työtilat vai Teams? Rakennamme ryhmätyöympäristön aina tarpeidesi mukaan.

Dokumentinhallinta

Dokumentinhallinta ja arkistointiratkaisut SharePointilla – dokumentinhallinnan ei tarvitse olla raskasta!

Intranet

Olemme koonneet intranetin halutuimmat ominaisuudet ja parhaat käytännöt yhteen pakettiin. Office 365 -edellä tehty toteutus perustuu ns. moderneihin sivupohjiin sekä niiden ympärille luotuihin parhaisiin käytäntöihin ja SharePoint On-premises-ympäristöissä (SharePoint 2013 tai 2016) Verso -ominaisuuspakettiimme. Käyttöönottopaketti sisältää:

  • responsiivisen, asiakkaiden toiveiden mukaisesti räätälöidyn ulkoasun
  • valmiit sivupohjat, jotka ovat helposti asiakkaan muokattavissa
  • uutistoiminnallisuudet kommentointimahdollisuudella
  • sosiaaliset toiminnot sekä sosiaalisen median upotukset
  • määrittelyworkshopit, koulutukset ja tuen käyttöönoton yhteydessä

Intranet valmistuu tekniseltä osuudeltaan parissa viikossa ja sisällöntuotanto voidaan aloittaa heti teknisen osuuden jälkeen. Paras lopputulos syntyy yhdessä tekemällä, siksi yhteisiin työpajoihin ja koulutuksiin on varattu runsaasti aikaa. Tyypillinen intranet-projektin kokonaiskesto aloituspalaverista julkaisuun on 2-3 kuukautta. Intranet-projektin yhteydessä tai sen jälkeen voidaan kokonaisuutta laajentaa mm. työtiloilla, dokumentinhallinnalla tai extranetillä.

Asiakkaanamme et jää yksin! Espoon toimistolla sijaitseva tukipalvelumme tarjoaa joustavan mallin jatkokehitykseen ja koulutustarpeisiin projektien päätyttyä.

STT

Tekemisen helppoutta responsiivisella O365-intranetillä

Fennovoima

Moderni intranet kasvun tueksi

Linnanmäki

O365-intranet kausityöntekijöille mobiilikäyttöön

Työtilat

Intranet-projekti sisältää yleensä tarpeen helppokäyttöisille yhteistyöalustoille. Ryhmätyömalli ja työtilat toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Perinteisesti työtilat mielletään SharePointin sivustoiksi ja tämä onkin erinomainen toimintamalli esimerkiksi tiimin tai osaston toimintaa tehostamaan. Office 365 -ympäristössä uudet ominaisuudet, kuten Groups, Teams ja Planner, puolestaan tarjoavat uudenlaisia yhteistyön apuvälineitä, joita voidaan ottaa käyttöön vaikka yksi kerrallaan.

Ryhmätyövälineitä tärkeämpää on toimintakulttuurin muutos. Siksi panostamme myös työtilaprojekteissa yhdessä suunnitteluun ja koulutukseen. Etenkin O365-työtilamalli on hyvin joustava, ja voidaan ottaa käyttöön jo yhden työpajan aikana. O365 ryhmätyöominaisuuksien hyödyntäminen ei vaadi SharePoint-intranetiä.

Martela

Yhteisöllisyyttä, ajantasaista viestintää ja sähköiset työtilat

Dokumentinhallinta

Dokumentinhallinnan ei tarvitse olla enää raskasta! Oikein mitoitettu ja hyvin suunniteltu dokumentinhallintaratkaisu palvelee pitkään ja pitää käyttäjät tyytyväisinä.

SharePoint on puhtaimmillaan kehitetty tiedostojen tallentamiseen ja jakamiseen, ja se taipuukin erinomaisesti arkistojärjestelmän alustaksi. Dokumentinhallinta SharePointissa perustuu tiedostoihin liitettyihin asiasanoihin – metatietoihin – joiden automatisoinnilla dokumenttien lisäämisestä ja hallinnoimisesta tehdään yksinkertaista ja helppoa. Älykäs sanahaku puolestaan toimii päivittäisenä työkaluna, jonka avulla asiakirjat löytyvät nopeasti. Tarkoituksenmukaiset käyttöoikeustasot ja versionhallinta tekevät kokonaisuudesta tehokkaan.

Dokumentinhallintaan liittyvät tarpeet nousevat usein esiin intranet-, työtila- ja extranet-projektien yhteydessä. Pysyväisluontoisempi dokumentinhallinta rakennetaan aina asiakastarpeiden mukaan. Arkistointivelvoitteet, metatietomallin laajuus ja järjestelmän vaatima automatiikka vaikuttavat kokonaisuuden laajuuteen ja kustannuksiin. Asiakastoteutuksiimme kuuluu yhtä lailla laajoja, satojatuhansia dokumentteja käsittäviä dokumentinhallintajärjestelmiä, lyhyen ja pitkän ajan arkistointiratkaisuja kuin myös yksittäisiä sopimuskirjastoja pienempiin tarpeisiin. Ota yhteyttä, niin rakennetaan sinulle sopiva ratkaisu!

Hansel

Dokumentinhallinta ja arkistointi SharePointissa

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen. Katsotaan minkälainen ratkaisu juuri sinun yrityksellesi sopisi. Tapaaminen on maksuton, eikä velvoita mihinkään.

Mikko Halonen
mikko.halonen@systemsgarden.com
050 300 3509

12 + 7 =