fbpx

Savox Communications – moderni intranet

System Garden uudisti yhteistyössä Communications Manager Minna Däppin kanssa Savoxin vuosien saatossa rönsyilemään päässeen intran.

Savox Communications Oy on globaalisti toimiva yritys, joka suunnittelee ja valmistaa vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja viestintäratkaisuja ja -laitteita palo- ja pelastustoimintaan, poliisille ja puolustusvoimille sekä teollisuuteen. Savoxin päätoimipiste sijaitsee Espoossa, ja tuotantoa on Savonlinnassa, Kiinassa sekä Yhdysvalloissa. Lisäksi Savoxilla on toimipisteitä Englannissa, USA:ssa, Kanadassa sekä Kiinassa.

Aloittaessaan viestintävastaavana Minna Däpp kaipasi sisäiseen viestintään globaalia kanavaa, jolla tavoitettaisiin suurin osa henkilöstöstä.

Aiemmin käytössä ollut intra oli rakennettu perinteisen SharePointin päälle, ja sekä sen ilme että sisältö kaipasivat päivitystä.

Ennen uudistusta mietittiinkin, siirrytäänkö perinteisestä moderniin SharePointiin, vaiko kokonaan toiseen järjestelmään. Uudesta intranetistä haluttiin visuaalinen, selkeä ja ennen kaikkea käyttäjäystävällinen.

Päätös moderniin SharePointiin siirtymisestä ei ole sittemmin kaduttanut.

”Modernissa SharePointissa layoutille pystyy tekemään paljon palstojen ja webparttien avulla”, Minna Däpp kertoo.

Visuaalisuus on Minnalle tärkeää, ja intran värisävytkin mietittiin tarkkaan.

”Me saimme intrasta oman näköisemme kokeilujen kautta, sekä rakenteellisesti että visuaalisesti. Nyt intranetimme edustaa Savoxia, ja tukee One Savox -teemaa.”

Vaikka modernissa SharePointissa ulkoasu on pitkälle vakioitu, yksityiskohtiin panostamalla intra saatiin visuaalisesti Savoxin näköiseksi.

”Kuviin kannatti investoida! Ihanaa, että saimme käyttöön runsaasti kuvia henkilöstöstä!” Minna Däpp iloitsee. ”Käytämme intrassa paljon kuvia henkilöstöstämme, ja se jää ihmisten mieleen. Nähdään, keitä me olemme, ja on helpompi hahmottaa, mitä tapahtuu toisella puolella maailmaa.”

 

”Nyt intranet tukee aidosti työntekoa ja työpäivää. Työtiloihin viedään aihekohtaista, yksityiskohtaisempaa tietoa tarvittaessa, ja intran rakenne pysyy selkeänä.”

 

”Yhteistyö sujui jouhevasti Systems Gardenin kanssa! Teamsin kautta palloteltiin ajatuksia, se oli tosi näppärää. Lisäksi Systems Gardenilta ehdotettiin, että julkaisuhetkellä heiltä tulee yksi henkilö paikan päälle. Se toimi tosi hyvin! Saimme kaipaamaamme tukea, ja globaalista julkaisuhetkestä selvittiin hienosti”, Minna Däpp kehuu.

Modernin SharePointin yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä yllätti Minna Däppin positiivisesti.

”Ajattelin, että tämähän onkin yksinkertainen homma!”

Minna Däpp, Communications Manager

”Nyt intranet tukee aidosti työntekoa ja työpäivää. Työtiloihin viedään aihekohtaista, yksityiskohtaisempaa tietoa tarvittaessa, ja intran rakenne pysyy selkeänä.”

Savox Communications Oy on globaalisti toimiva yritys, joka suunnittelee ja valmistaa vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja viestintäratkaisuja ja -laitteita palo- ja pelastustoimintaan, poliisille ja puolustusvoimille sekä teollisuuteen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja sovi etätapaaminen. Katsotaan minkälainen ratkaisu juuri sinun yrityksellesi sopisi.

6 + 3 =

Ota yhteyttä