fbpx

Kolme uutta tekijää

9.05.2019 | Muu toiminta

Systems Gardenissa aloitti keväällä kolme uutta työntekijää.

Casper Väresmaa on heistä nuorin, uransa alussa oleva itseoppinut web-kehittäjä. Casper pitää niin käyttöliittymien kuin backendinkin sorvaamisesta, kunhan ilmaisumuotona on moderni javascript.

Systems Gardenin avoin ilmapiiri ja kokeneet ihmiset tarjoavat hyvän paikan oppia tehokkaita toimintatapoja ja asiakkaiden tarpeisiin vastaamista”, Casper kertoo.

Vapaa-aikanaan Casper viihtyy ruuanlaiton, lumilautailun ja matkustelun parissa.

 

Jarno Tuomainen aloitti Systems Gardenissa sovelluskehittäjänä. Aiemman ohjelmointikokemuksensa ansiosta Jarno pääsi heti lyömään kätensä koodiin; aamuvirkun ensimmäiset rivit koodia syntyvät usein toimistolla ennen seitsemää.

Vapaa-ajallaan Jarno viihtyy kotonaan ei-fiktiivisten kirjojen parissa sekä ampumaradalla polttamassa ruutia.

Työpaikalla Jarno arvostaa suuresti yrityksen kulttuuria, osaamista ja ilmapiiriä. ”Kollegat saivat heti tuntemaan oloni tervetulleeksi. Systems Garden on avoin ammattilaisten työyhteisö, jossa oli helppo aloittaa, ja jossa mielellään jatkaa”, Jarno tiivistää.

 

Myös O365-tiimi sai vahvistusta, kun Reeta Tammisto aloitti Systems Gardenilla sisältöasiantuntijana. Reeta on työskennellyt aiemmin sisällöntuotannossa, erityisesti markkinoinnin, koulutuksen ja viestinnän projektien sekä Microsoftin tuotteiden parissa.

Vapaa-ajalla Reetan pitää kiireisenä kaksi lasta, koira ja nuorekkaaksi päivitetty omakotitalo. Kun kuravaatteet on illalla ripustettu kuivumaan, Reeta rentoutuu scifi- ja fantasiakirjojen, elokuvien sekä Marvel-sarjakuvien parissa.

Työyhteisössä Reeta arvostaa erityisesti vinksahtanutta huumoria. ”Työkavereiden keskinäisen luottamuksen mittari on mielestäni se, mitä uskaltaa päivänvalossa suustaan päästää”, Reeta pohtii. ”Kun luottaa muihin, vaikeistakin asioista voi keskustella. Avoimuus, keskinäinen luottamus ja läpinäkyvyys ovat asioita, joita Systems Gardenissa arvostan erityisen paljon”, Reeta summaa.

Ota yhteyttä