fbpx

Loimua Oy – Systems Gardenin avulla tieto kulkee välittömästi

Loimua Oy tuottaa kaukolämpöä ja jakelee maakaasua. Yrityksellä on käytössään paljon erilaisia digitaalisia ratkaisuja liittyen esimerkiksi tiedonkeruuseen, tarkastuksiin ja työlupakäytänteisiin. Systems Gardenin avulla kaikki nämä ratkaisut kulkevat kätevästi mukana kentällä.

Loimua Oy toimii useilla eri alueilla: Hämeessä, Keski-Suomessa, Heinolassa sekä Pohjois-Pohjanmaalla. Yhteistyö Systems Gardenin kanssa alkoi vuonna 2017.

– Teemme töitä laajasti erilaisten digitalisaatioratkaisujen kanssa. Meillä on paljon tällaisia tiedonkeruuseen, tarkastukseen ja työlupakäytänteisiin liittyviä sovelluksia. Kaikki nämä on siirretty Systems Gardenin alustalle, kertoo Loimuan tietohallintopäällikkö Kimmo Keronen.

Vanha aikakausi vaihtui uuteen

Systems Gardenin kanssa tehtävän yhteistyön myötä Loimuan toimintatavat ovat Kerosen mukaan muuttuneet melko paljon.

– Olemme siirtyneet vanhasta paperiaikakaudesta uuteen aikakauteen, jossa töitä tehdään kentällä ja mobiililaitteilla, Keronen kuvailee.

– Isoin hyöty tästä on se, että tieto kulkee välittömästi. Koko organisaatio saa välittömästi tiedon esimerkiksi turvallisuushavainnoista. Turvallisuushavaintojahan tulee nyt myös moninkertainen määrä aikaisempaan verrattuna. Se kertoo siitä, että järjestelmä on riittävän helppokäyttöinen – kuka tahansa pystyy raportoimaan ongelmasta suoraan paikan päältä, Keronen kiittelee.

Kokonaisratkaisu yhden kuvakkeen takana

Yhteistyö Systems Gardenin kanssa on ollut Kerosen omien sanojen mukaisesti joustavaa ja vastannut juuri sitä, mitä alun perin lähdettiin hakemaan. Asioita pystytään kehittämään yhdessä eteenpäin joustavasti ja hyvällä yhteistyöllä.

– Voin suositella Systems Gardenia käytännössä kaikille sellaisille yrityksille, jotka tarvitsevat ja haluaisivat sellaisen ratkaisun, jossa kaikki käyttötarpeet saadaan käytännössä yhden kuvakkeen taakse, Keronen summaa.

Kimmo Keronen, tietohallintopäällikkö

”Isoin hyöty tästä on se, että tieto kulkee välittömästi. Koko organisaatio saa välittömästi tiedon esimerkiksi turvallisuushavainnoista.”

Loimua Oy tarjoaa ympäristölle ystävällisiä, vaivattomia ja kilpailukyisiä lämmitysratkaisuja.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja sovi etätapaaminen. Katsotaan minkälainen ratkaisu juuri sinun yrityksellesi sopisi.

1 + 4 =

Ota yhteyttä