fbpx

Vantaan Energia – Järkipohjalta syvempään suhteeseen

Vantaan Energian ja Systems Gardenin yhteistyö on jatkunut vuodesta 2010. Vantaan Energia on yli 100-vuotias energiayhtiö, joka tuottaa ja myy sähköä ja kaukolämpöä. Vantaalla yritys vastaa myös kaukolämpöverkostojen ja sähköverkkojen rakentamisesta ja huollosta.
Projektipäällikkö Heidi Itkonen kertoo, että pitkä suhde lähti käyntiin puhtaasti järkipohjalta.

“Valitsimme yhteistyökumppanin tarjousten perusteella. Systems Garden voitti tarjouskilvan.”

Ensimmäinen projekti oli SharePointin päivitys vuoden 2007 versiosta tuoreempaan vuoden 2010 versioon. Projekti vietiin kunnialla maaliin, mikä avasi tietä pidemmälle yhteistyölle.

“Kun päätimme alkaa käyttämään SharePointia myös dokumentinhallintaan, yhdelle pätevälle toimittajalle keskittäminen oli järkevä valinta. Kun kyse on isosta ja Vantaan Energian toiminnan kannalta tärkeästä kokonaisuudesta, meidän etumme mukaista on, että yhteistyökumppani pysyy samana.”

Systems Garden toteutti Vantaan Energialle sähköiset työtilat, mikä auttoi tuomaan koko laajan organisaation saman ratkaisun käyttäjäksi. Myös Vantaan Energian intranet ja extranet on toteutettu Systems Gardenin avustuksella SharePoint-alustalle.

“Enää työntekoon ja projekteihin liittyviä dokumentteja ei lähetellä sähköpostilla, vaan kaikilla on yhteinen alusta tärkeiden tiedostojen hallintaan. Yhteisen extranetin ansiosta erilaisten toimittajien kanssa tehtyjen projektien tiedostot ja dokumentit on keskitetty Vantaan Energian järjestelmään, joka on talon väelle jo valmiiksi tuttu.”

Itkonen kertoo, että Vantaan Energia pyrkii tietoisesti vähentämään räätälöintiä digitaalisissa ratkaisuissaan.

“Jonkin verran viilaamista ja pienkehitystä kuitenkin aina on ja tulee. Siksi meille on tärkeää, että toimittaja tuntee ympäristömme hyvin. Jos jossain on korjattavaa tai kehitettävää, Systems Garden on hyvin perillä siitä miten edetään.”

Ylläpitosopimuksen mukaisesti Systems Garden tulee myös apuun, jos Vantaan Energian järjestelmissä on akuuttia korjattavaa.

“Palvelu on ollut hyvää ja sujuvaa kautta linjan. Poikkeustilanteisiin on pystytty aina reagoimaan nopeasti.”

Heidi Itkonen, Projektipäällikkö

“Palvelu on ollut hyvää ja sujuvaa kautta linjan. Poikkeustilanteisiin on pystytty aina reagoimaan nopeasti.”

Vantaan Energia on yli 100-vuotias energiayhtiö, joka tuottaa ja myy sähköä ja kaukolämpöä. Vantaalla yritys vastaa myös kaukolämpöverkostojen ja sähköverkkojen rakentamisesta ja huollosta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja sovi etätapaaminen. Katsotaan minkälainen ratkaisu juuri sinun yrityksellesi sopisi.

Ota yhteyttä