fbpx

Etätöihin Aurinkorannikolle

19.03.2019 | Muu toiminta

Nykypäivän tietotyölaisen arki ei ole otsa hiessä raatamista. Tietokonetta hakatessa toki joskus tulee hiki, mutta harmistumisen syy on useimmiten omassa osaamattomuudessa tai valmisohjelmistojen älyttömässä älykkyydessä; ne kun luulevat pystyvänsä ennakoimaan mitä kukin haluaa tehdä.

Eniten kuitenkin harmittaa kylmä, loska ja kaikkialla ympäröivät harmaan tuhannet sävyt, jotka eivät siivitä muuhun kuin selviytymiseen. Onneksi motivaatiota voi ammentaa toimivasta työympäristöstä, mukavista työkavereista ja mielekkäästä työstä. Tosin työtä tehdään täällä loskan keskelläkin niin paljon etänä, ettei fyysisellä sijainnilla juuri ole merkitystä. Työtä voisi siis tehdä muuallakin.

Määränpäänä Aurinkorannikko

Meillä Systems Gardenissa tarjottiin mahdollisuutta työskennellä Aurinkorannikon Fuengirolassa, eli tuttavallisemmin Fugessa tämän kevään aikana. Kaikki saavat valita, haluavatko he viettää aikaa työkavereiden kanssa, yksin tai kenties perheen parissa. Asunnossa on riittävästi huoneita ja kylppäreitä joka vaihtoehdolle.

Suorat lennot ja lentokentältä junalla Fugeen, jossa merenranta on tien toisella puolen ja palvelut käden ulottuvilla. Näin työnteon voi kätevästi yhdistää erilaisiin harrastuksiin.

Miten meni?

Tätä mahdollisuutta on arvostettu! Viikkovaraukset täyttyivät nopeasti.

Aurinkorannikko on nimensä mukaisesti tarjonnut ihanaa lämpöä, kevät kun on siellä vauhdissa paljon aikaisemmin. Ruoka on hyvää ja edullista, ilmapiirikin tähän aikaan vuodesta rauhallinen.

Olimme työkaverini kanssa ensimmäisen viikon juuri tällaisella ”tee vähän kaikkea”-matkalla. Muutakin perhettä oli mukana, ja hyvin mahduttiin. Paikan päällä oli myös tuttuja, joita oli mukava tavata.  

Aamupala oli ihana nauttia parvekkeella auringonnousun lämmössä merta ihaillen 

Reipas lenkki käynnistää mukavasti päivän. Rantakadulla juoksee vaikka kahdeksan kilometrin lenkin helposti. Kävely ja juoksu ovat tosi suosittua ajanvietettä Fugessa. 

Auringosta nauttimisen lisäksi voi käydä Mijaksen kylässä, BioParc-eläintarhassa, golfaamassa joissakin kymmenistä eri golf-kentistä, Rondan vuoristokylässä, Perhostalossa (Mariposario), tai vaikka junalla Malagassa vähän kulttuuria harrastamassa.

Entäpä jatko?

Toivotaan, että tällainen mahdollisuus on jatkossakin käytettävissä erityisesti silloin, kun pimeät vuodenajat koettelevat Suomessa. Muchas gracias! 

Ota yhteyttä