fbpx

Systems Gardenin uusimmat tulokkaat

20.12.2018 | Muu toiminta

Systems Gardenilla aloitti kolme uutta tekijää. Joko tunnet heidät?

 Miika Jääskeläinen aloitti Systems Gardenissa web-kehittäjänä.

Miika asuu Turun kupeessa, kivenheiton verran Kaarinan puolella, ja huhkii päivät Turun konttorilla.  

Aiemmin erityisesti Sharepoint-julkaisemiseen erikoistunut Miika työskentelee pääasiassa käyttöliittymäsuunnittelun ja -toteutusten parissa. 

”Pidin Systems Gardenissa juuri siitä, että täällä halutaan tehdä softaa, jota tavalliset ihmiset haluavat käyttää osana työtään, ei vain digitalisointia digitalisoinnin vuoksi.” 

Entä mitä Miika puuhaa työpäivien jälkeen? No, hän viihtyy tietysti puutarhassa – kesät talvet! 

”Sain pari vuotta sitten vaimoltani joululahjaksi otsalampun. Se oli kai tarkoitettu vitsiksi, koska olin marissut, että pihagrillaaminen alkaa käydä hankalaksi marras-joulukuussa pimeiden iltojen takia.” 

”Ehdottomasti hyödyllisin koskaan saamani lahja! Nyt grillikautta voi jatkaa ongelmitta siihen asti, että lumikinokset estävät liikkumisen takapihalla – mikä on onneksi harvinaista täällä lounaiskolkassa”, Miika velmuilee.

Uutena Turun tiimissä aloitti myös sovellusarkkitehti Pasi Oksa.

Pasi viihtyy vapaa-aikanaan puutarhaa paremmin veden äärellä, sillä onhan hän purjehtija Turusta. 

Sulautettujen järjestelmien lisäksi aiemmin sovelluskehityksen kanssa työskennellyt Pasi vastaa asiakastyön lisäksi alustamme kehittämisestä. 

”Arvostan kovasti avointa ja läpinäkyvää yrityskulttuuria, joka Systems Gardenissa on. ” 

”Tutustuin ennen aloittamista tiimiin ja mielestäni koossa on hyvä ketterä porukka. Olen aiemmin työskennellyt myös isossa organisaatiossa ja koen, että tämänkaltainen tiimi sopii minulle paremmin”, Pasi kertoo.

Myös myyntitiimi sai kuluvana vuonna vahvistusta, kun ratkaisumyynnin ammattilainen Mikko Halonen aloitti Systems Gardenissa myyntijohtajana. 

Kotonaan Helsingissä Mikko kasvattaa iloista ja ehtiväistä kuusivuotiasta poikaa. Aika kuluukin muuan muassa pojan kanssa pallopelien parissa.  

Vapaa-ajallaan Mikko viihtyy ulkoilmassa, ja nauttii lenkkeilystä, golfaamisesta ja mökkeilystä. Talvisin salibandyn lisäksi Mikko harrastaa myös avantouintia(!), jonne arkiset huolet ja stressi jäävät.  

Työssään Mikko arvostaa samoja asioita, joita hän arvostaa Systems Gardenissa.

”Avointa kommunikointia ja ihmisläheistä tekemistä”, Mikko kertoo. ”Emme pakota asiakkaan organisaatiota toimimaan softan ehdoilla, vaan luomme kokonaisuuden, joka toimii asiakkaan ehdoilla”, Mikko summaa.

Ota yhteyttä