fbpx

VALOa kenttäraportointiin

3.01.2019 | Ohjelmistokehitys

Liikkuvat työntekijät kirjoittavat keräämänsä tiedot sähköpostiin ja lähettävät raportit esimiehelle. Esimies koostaa saadut tiedot Exceliin tai Wordiin ja lähettää dokumentin sähköpostilla eteenpäin. Toimistolla raportit yhdistetään, ja jaetaan sähköpostitse eri tahoille.

Kuulostaako tutulta?

Lumenella raportointi tapahtui aiemmin samalla tavalla, sähköpostitse.

Tavarataloissa, marketeissa ja tehtaanmyymälässä kiertävät konsulentit sekä myynninedistäjät kirjoittivat keräämänsä tiedot sähköpostiin ja lähettivät esimiehelle, joka puolestaan koosti saadut tiedot Word-dokumenttiin ja lähetti sen pääkonttoriin.

Prosessi on ollut sanalla sanoen melko työläs, aikaa vievä ja kömpelö. Esimerkiksi aiemmassa Word-formaatissa oikeaa tietoa piti etsiä selaamalla läpi koko pitkää dokumentti”, muistelee Lumenen konsulenttimyynnin esimies Sari Raikaa.

Prosessi suoraviivaistui ja vapautti aikaa lisäarvoa tuottavalle työlle, kun Systems Garden suunnitteli ja toteutti VALO Report -raportointisovelluksen Lumenen konsulenttien käyttöön.

Mobiilialustalla toimiva sovellus kulkee konsulenttien mukana esittelypisteisiin, liikkeisiin ja myyntitapahtumiin. Uudella sovelluksella Lumenen konsulentit tallentavat kentältä esiin nousevat kyselyt, toiveet, palautteet ja huomiot suoraan ajantasaiseen, yhteiseen tietokantaan.

Kun käytössä on yhtenäinen ja suoraviivainen tapa toimia, kaikkien aikaa säästyy. Tiedonkulku nopeutuu ja tehostuu, kun kaikilla on myös mahdollisuus lukea muiden tekemiä, lähes reaaliaikaisia raportteja”, kertoo Susanna Korhonen, Lumenen outlet-tehtaanmyymälöistä ja tapahtumista vastaava esimies.

Ota yhteyttä